2 deplasman harcaması Öztürk’ten

Ormanspor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu, AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk’ü ziyaret etti. Öztürk, takımın önümüzdeki sezon 2 deplasman maçının bütün giderlerini kendisinin karşılayacağı sözü verdi.Ormanspor...

2 deplasman harcaması Öztürk’ten

Ormanspor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu, AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk’ü ziyaret etti. Öztürk, takımın önümüzdeki sezon 2 deplasman maçının bütün giderlerini kendisinin karşılayacağı sözü verdi.

Ormanspor Basketbol Takımı yönetimi AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk’ü ziyaret etti. Ormanspor’un ve basketbol sporunun Muğla için son derece önemli olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, her türlü desteği verme sözü verdi. İl Başkanı Öztürk, kişisel olarak önümüzdeki sezon iki deplâsmanın giderlerini şahsen karşılama sözü verdi.

Özellikle Basketbol gibi elit bir sporda 3. Ligde yer almanın ve ilin tek Basketbol takımı olmanın önemine değinen Öztürk, “Tüm imkanları seferber etmemiz gerekir” dedi.

Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve Ormanspor Başkanı Vedat Dikici, Öztürk’e oyuncular tarafından imzalanmış bir top, takım atkısı ve flaması armağan etti. Ormansporun Türkiye Basketbol 3.Liginde mücadele ettiğini belirten Dikici, Muğla ve bölgesinin tek Basketbol takımı olarak önemli bir misyonu yerine getirdiklerini söyledi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.