2.5 kilo esrar elegeçirildi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polisin turizm sezonu öncesi sıklaştırdığı çalışmaları kapsamında 2 kilo 550 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.Fethiye Emniyet Müdürlüğü KOM Grup...

2.5 kilo esrar elegeçirildi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polisin turizm sezonu öncesi sıklaştırdığı çalışmaları kapsamında 2 kilo 550 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri, turizm sezonu öncesi ilçede parça parça uyuşturucu satmak isteyen ve yetiştiren kişilere karşı mesaisini iyice arttırdı. Taşyaka Mahallesi Deliktaş Mevkisi ve Yanıklar Köyünde yapılan operasyonlarda 2 kilo 500 gram kubar esrar ile fide şeklinde yetiştirilmekte olan 600 kök hint keneviri bitkisi ele geçirildi. Bu olayla ilgili olarak M.A.K. ve E.Ö.’yü yakalayıp, gözaltına alırken firar eden G.K.’yı arıyor. Firarda bulunan G.K.’nın eşi N.K. da gözaltına alındı.

KOM ekipleri, ayrıca parça parça satışa hazır hale getirilmiş şekilde olan 50 gram kubar esrarı da ele geçirirken, bu olayla ilgili olarak O.D. ve M.T.’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.