Tokat’tan miting gibi açıklama

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, düzenlediği basın toplantısıyla yaklaşan yerel seçimler öncesinde Milas Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı. Evraklarını başvurunun son günü teslim ederek aday adayı...

Tokat’tan miting gibi açıklama

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, düzenlediği basın toplantısıyla yaklaşan yerel seçimler öncesinde Milas Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı. 

Evraklarını başvurunun son günü teslim ederek aday adayı olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, bu günde Arasta Park’ta partisinin hizmet binası önündeki alanda aday adaylığı açıklamasını yaptı. Arasta Park’ta sayıları bini aşan kalabalık önünde yaptığı konuşma ile aday adaylığını açıklayan Başkan Tokat, “bu kararı almadan mensubu olduğum 3 aileye danıştım. İlki kendi kişisel ailemdi. Eşim,çocuklarım,anne-babam ve kardeşlerimin desteği benim için önemliydi. Daha sonra 4 yıldan fazla birlikte çalıştığımız Belediye ailem önüne çıktım.Nihayet siyasal ailem CHP ilçe örgütünü bilgilendirdim.Her üç ailemin gösterdiği anlayış ve ilgi; verdiğim karar ve çıktığım yol konusunda benim için çok önemli ve anlamlıydı.Hepsine minnettarlığımı sunmak zorundayım” dedi.

Maddeler halinde bir metin hazırlayan ve bu metinden okuduğu gerekçeler ile aday adaylığını açıklayan ve ‘Adaylıkla ilgili Genel Merkezimizin ve örgütün her kademesinin vereceği karara saygılıyım’ diyen Başkan Tokat, "Tüm çalışma,proje ve kararlarımızda kenti ve kentliyi önceliğe almaya çalıştık. Altyapıdan,resterasyona,sosyal donatı alanlarından tesislere,imardan organizasyonlara,sosyal belediyecilikten üst yapı düzenlemelerine,tanıtımdan kentleşmeye kadar yapılan birçok hizmet ve proje ile kent çok iyi bir ivme kazanmıştır. Diyeceğim o ki idealleri ve hayalleri olan ve kentte iz bırakma gayreti taşıyan bir belediye başkanı için 5 yıl yeterli değildir. Aynı MÖ ve MS gibi Muhammet Tokat’tan Önce ve Muhammet Tokat’tan sonra gerçeğini bir kayıt olarak tarihe düşmektir hedefim. Size en büyük sözüm, şimdiye kadar olduğu gibi,bundan sonra da, kendime değil kentime çalışmaktır. Hizmet bekleyenleri ve güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim. Edindiğim deneyim ve yakaladığımız ivme en büyük güvencemdir. Tüm bu hedef ve ideallerle 2014 yılı Mart’ında yapılacak yerel seçimlerde Milas Belediye Başkanlığına yeniden aday oluyorum” diye konuştu.

Başkan Tokat’ı açıklaması sırasında il genelinden gelen desteklerin yanı sıra sanatçı Haluk Levent'te gelerek “aileden biri olarak destek için buradayım” dedi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.