13 FETÖ’cü tutuklandı

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 08-22 Şubat 2017 tarihleri arasında FETÖ/PDY Terör Örgütünün silahlı kuvvetler yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda...

13 FETÖ’cü tutuklandı

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 08-22 Şubat 2017 tarihleri arasında FETÖ/PDY Terör Örgütünün silahlı kuvvetler yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen farklı rütbelerde eski TSK personeli 38 şüpheli yakalandı.

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün, Muğla genelinde çalışan, ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen çeşitli rütbelerdeki eski TSK personeline yönelik olarak 08-22 Şubat 2017 tarihleri arasında toplam 9 ilde yapılan operasyonda, 42 şüpheliden 38’i yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler sorgularının tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

Şüphelilerden 13’ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 22 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile salıverildi. 3 şüpheli hakkında daha önceden FETÖ/PDY terör örgütü şüphelisi olarak adli işlem yapıldığı için savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 4 firari şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.