129 KADIN MHP’YE KATILDI

8 Mart 1857’de yanarak hayatlarını kaybeden 129 emekçi kadını temsilen Bodrum’da 129 kadın üye olarak MHP saflarına katıldı. MHP ve Adayı Mehmet Tosun tarafından düzenlenen kadınlar günü etkinliğine ise binlerce kadın katıldı.MHP...

129 KADIN MHP’YE KATILDI

8 Mart 1857’de yanarak hayatlarını kaybeden 129 emekçi kadını temsilen Bodrum’da 129 kadın üye olarak MHP saflarına katıldı. MHP ve Adayı Mehmet Tosun tarafından düzenlenen kadınlar günü etkinliğine ise binlerce kadın katıldı.

MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi'nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine, Yarımada'nın dört bir yanından binlerce kadın katıldı. Etkinlik çadırından kadınlara seslenen MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, "Bir harekete, bir projeye kadın eli değmediyse, o proje başarıyla sonuçlanamıyor. Artık Milliyetçi Hareket Partisi'nin Mehmet Tosun ve ekibinin seçim çalışmalarına kadın elinin değdiğini görüyorum." dedi.

Etkinlikte 8 Mart 1857'de yanarak feci şekilde hayatlarını kaybeden 129 emekçi kadını temsilen farklı kesimlerden 129 kadın MHP'ye üye oldu.

“Belediyeyi kadınlarla birlikte kazanacağız”

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun , "İşte bizler aday olduğumuzda, 2004 yılında bana inanan bir avuç kadınımızla bizler 3 ay içerisinde seçimleri aldık, bugün de sizlerle Bodrum Belediyesi'ni alacağız." dedi.

Başkan Mehmet Tosun, "Çok değerli hanımefendiler! Eğer bir harekete, bir projeye kadın eli değmediyse, o proje başarıyla sonuçlanamıyor. Ben bugün bu salondan ve bu alandan, şundan eminim: Artık Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı Mehmet Tosun ve ekibinin seçim çalışmalarına kadın elinin değdiğini görüyorum. İşte bizler de yaşadığımız sürece, seçimden önce de, seçimden sonra da bu tabloyu asla unutmayacağız. Bu fotoğraf her zaman gözümüzün önüne gelecek. Çünkü sizler bu çalışmaların gizli kahramanlarısınız." şeklinde konuştu.

Kadınlara ve Çocuklara Proje Önceliği

"30 Mart'tan itibaren sizlerle ilgili pozitif ayrımcılık yapacağız." diyen Başkan Mehmet Tosun şöyle konuştu:

"Erkeklerimiz yanlış anlamasın, önceliği kadınlarla ilgili projelerimize vereceğiz. Bugüne kadar Konacık Belediye Başkanı olarak her zaman kadınlarımıza yönelik, çocuklarımıza yönelik projelerimize önem verdik, aynen devam edeceğiz. Çünkü Bodrumlu hanımefendilerimiz bunu hak ediyor, Bodrumlu hanımefendilerimiz artık sosyal ve kültürel projelerle tanışmak istiyor, sosyalleşmek istiyor, hayatın her alanında olmak istiyor."

Kadın kollarına ve katılan kadınlara teşekkür eden Başkan Mehmet Tosun, bir teşekkürü de, her zaman olduğu gibi, rahatsızlığına rağmen Kadınlar Günü'nde de yanında olan eşi Nadire Tosun'a yaptı.

Konuşmaların ardından 129 emekçi kadını temsilen 129 kadın MHP’ye üye olarak MHP saflarına katılırken, rozetleri ise MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve diğer parti yöneticileri tarafından takıldı.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.