10 bin kişiye iş imkanı

Muğla için çalıştığını ve Muğla için çalışacağını belirten AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Mestan Yayman,  “Başbakanım izniyle aday olup ardından da göreve gelirsem ilk işim, Muğla’mıza...

10 bin kişiye iş imkanı

Muğla için çalıştığını ve Muğla için çalışacağını belirten AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Mestan Yayman,  “Başbakanım izniyle aday olup ardından da göreve gelirsem ilk işim, Muğla’mıza bir gemi imalat organize sanayi bölgesi kurarak, burada 10 bin kişiye iş imkanı sağlamak olacak” dedi.

Muğla'da uzun bir süre vali yardımcısı olarak görev yapan Mestan Yayman, AK Parti'den Muğla büyükşehir belediye başkan aday adaylığını açıklamasının ardından aday adayı olmasına rağmen ilçe ve köylerindeki çalışmalarına hız kattı. Vatandaşlarla tek tek görüşen düzenlenen aşure gününde vatandaşların ayağına kadar aşure götürmesiyle dikkat çeken Aday Adayı Mestan Yayman, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olması durumunda 10 bin kişiye iş imkanı sağlayacağını vurguladı.

Hiç kimseye ayrıcalık yapmayan bir Başkan olacağının altını çizen Yayman, “On aydır köy köy, belde belde gezerek büyükşehrin insanlara sağladığı faydaları anlattım. Ben aday olsam da olmasam da seçim gününe kadar çalışmaya devam edeceğim. Eğer göreve gelirsem ilk işim, Muğla’mıza bir gemi imalat organize sanayi bölgesi kurarak, burada 10 bin kişiye iş imkanı sağlamak olacak” dedi.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.