1 yıldır telefonları yok

Yatağan ilçesinde bağlı Gökgedik Köyü Muhtarı Nizamettin Arıkan ve Turgutlar Köyü Muhtarı Şerafettin Karagöz, köylerinde bir yıldır telefonların kesik olduğunu, bu konuda ilgili kuruma çok sayıda müracaat ettiklerini ancak...

1 yıldır telefonları yok

Yatağan ilçesinde bağlı Gökgedik Köyü Muhtarı Nizamettin Arıkan ve Turgutlar Köyü Muhtarı Şerafettin Karagöz, köylerinde bir yıldır telefonların kesik olduğunu, bu konuda ilgili kuruma çok sayıda müracaat ettiklerini ancak çözüm alamadıklarını belirtti.

Yatağan’a bağlı Gökgedik Köyü ve Turgutlar Köyü'nde her şey bir yıl önce Telekom'a ait tellerin çalınmasıyla başlamış. Gökgedik Köyü Muhtarı Nizamettin Arıkan ve Turgutlar Köyü Muhtarı Şerafe Karagöz “Bir yıldır köylerimizde telefonlar kesik, vatandaş haklı olarak bize söylüyor, bizde gidip ilgili kuruma söylüyoruz ama bugüne kadar bir sonuç alamadık. Artık umudumuzu da kesmeye başladık. Bundan sonra da yapılacağını sanmıyoruz. Yetkililer hatlar çalındığında yenisini almak için imkânlarımız yetersiz diyorlar. Zaten vatandaşın büyük bir bölümü hat olmayınca boşuna para ödememek için telefonlarını iptal ettirdi. Köyde artık ev telefonu diye bir şey yok” şeklinde konuştular.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.