ÖZTÜRK: “DOKUZ YÜZ BİN VATANDAŞIN VEKİLİYİM”

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, “Muğla’da yaşayan 900 bin vatandaşımıza hizmet etmek için Milletvekili seçildiğini söyleyerek , TBMM’deki odam tüm vatandaşlarımıza ve fedakar teşkilat mensuplarımıza açık”...

ÖZTÜRK: “DOKUZ YÜZ BİN VATANDAŞIN VEKİLİYİM”

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, “Muğla’da yaşayan 900 bin vatandaşımıza hizmet etmek için Milletvekili seçildiğini söyleyerek , TBMM’deki odam tüm vatandaşlarımıza ve fedakar teşkilat mensuplarımıza açık” dedi.

AK Parti Menteşe İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Danışma toplantısına katılan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti’yi Muğla’da ve Türkiye’de başarıya taşıyan teşkilat mensuplarına başarı belgelerini ve plaketlerini takdim etti.

Danışma Kuruluna katılanlara hitaben bir konuşma yapan Milletvekili Öztürk, “Millete hizmet için kapımızda, gönlümüzde Muğlalı hemşerilerime her zaman açık” diye konuştu.

MUĞLA MİLLETVEKİLİ VURGUSU

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla’da siyaset yapmaktan gurur duyduğuna vurgu yaparak, şunları söyledi:“Emin olun bundan sonrada böyle olacak. Muğla Milletvekili olacağım. Sayın Başbakanımız ‘Türkiye Milletvekili olacaksınız. Sizler bölgecilik yapmayacaksınız Türkiye için çalışacaksınız’ dedi. Evet, ben ülkemi seviyorum, milletimi seviyorum ülkemin her bir ferdi için mücadele edeceğim. Ama ben Muğla Milletvekiliyim zamanımın çoğunu fırsat buldukça değil, fırsat ayırarak, fırsat yaratarak Ankara’da durarak değil her fırsatta Muğla’ya gelerek değerlendireceğim. 1 Kasım seçimlerinden sonra durmak yok. Esas çalışma dönemimiz yeni başlıyor. 4 yıl bittiğinde sizlerin, Muğlalı hemşerilerimin duasını almak için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin birlik ve beraberlik içinde olması başarıyı getirecektir.”

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.