Özkara: Fethiye’yi futbolcu fabrikası yapacağız

Fethiyespor’un yeni teknik direktörü Hüsnü Özkara beraberinde Kulüp Başkanı Mustafa Ferizcan ile Fethiye Belediye Başkanı ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler.Ziyarette konuşan Başkan...

Özkara: Fethiye’yi futbolcu fabrikası yapacağız

Fethiyespor’un yeni teknik direktörü Hüsnü Özkara beraberinde Kulüp Başkanı Mustafa Ferizcan ile Fethiye Belediye Başkanı ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Başkan Saatcı, “Hocamızın Fethiye'ye gelmesine vesile olan kulüp başkanımız Mustafa kardeşimiz ve kulüp yönetimine teşekkür ediyorum. Her Türk erkeği gibi futbolla bizim de ucundan kenarından ilişkilerimiz var. Hüsnü hocamızı Trabzon'da top oynadığı zamanlarda seyretmiş biriyim. Ben hocamızı aradım. Hocamın elinde sihirli değnek yok. Ama Fethiyespor'un cumartesi akşamı sahada göstermiş olduğu duruş, mücadele, kararlılık ve savaşçı ruhunu sahaya yansıtmasında hocamın da büyük etkisi oldu. Bir takım yenilecekse, böyle gücünü emeğini sahaya yansıtarak yenilsin” dedi.

“İstikrar olursa, başarı geliyor”

Başkan Saatcı, Fethiyeli çocukların A takıma girmesi için de Hüsnü hocanın mücadele vereceğini söylerken, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Böyle tecrübesi birikimi olan ve böyle de istekli bir takımla buluşan Fethiyespor'un önümüzdeki günlerde Hüsnü hocamın futbol karakterini sahaya daha da yansıtarak başarılı olacağı konusunda en ufak şüphem yok. Her hoca geldiği zaman söylüyorum bunu. İnşallah uzun süreli bir dönem olsun Fethiyespor'da. Şahsen ben günü birlik başarılarla zaferlerle mutlu olan bir insan değilim. İstikrar olursa, başarı öyle geliyor. İnşallah hocamda uzun süre başarılı bir şekilde Fethiyespor'da olarak kalır. Sadece A takımı değil, altyapıdaki çocuklarımızın da elinden tutarak Fethiyespor'un formasını Fethiyeli çocuklarımızın giymesi konusunda da çaba sarf eder diye umut ediyorum”

Fethiyespor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise, “Başkanımızın da ifade ettiği gibi, beni arayarak oynanan oyundan çok mutlu olduğunu söyledi. Bu bizi çok gururlandırdı. Geldiğim günden beri çok yakınlık görüyorum. Özellikle sayın başkanımızın, yönetim kurulunun ve ekibinin samimiyetini görmek beni son derece mutlu etti. O da oyuncularla yaptığımız üç günlük toplantıda ve psikolojik mental çalışma sahaya çok olumlu yansıdı. İnşallah uzun yıllar burada kalıp başarılı olup Fethiye'yi bir futbolcu fabrikası haline getiririz. Hem üreten, hem satan ve yarışan bir Fethiyespor Allah nasip eder”şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 42 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.