Menteşe’nin bacası tütecek

Menteşe Belediyesi’nin 3.sünü düzenlediği Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği, 29 Eylül 2017 Cuma günü (bugün) Baca Yakma töreni ile başlıyor.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 3 gün sürecek şenlikler kapsamında...

Menteşe’nin bacası tütecek

Menteşe Belediyesi’nin 3.sünü düzenlediği Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği, 29 Eylül 2017 Cuma günü (bugün) Baca Yakma töreni ile başlıyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 3 gün sürecek şenlikler kapsamında Menteşe’de kültür ve sanat etkinlikleri düzenleneceğini belirterek, “29 Eylül Cuma günü geleneksel baca yakma töreni ile başlayacak şenliklerimiz, kortej yürüyüşü ile devam edecek. Şenlikler kapsamında konserler, sergiler, kitap imza ve tanıtım günleri, belgesel gösterimleri, söyleşiler, şiir ve müzik dinletileri, yarışmalar, oyunlar gibi birbirinden güzel etkinliklerimiz olacak. Barış Yarkadaş, Naim Babüroğlu, İnci Aral, Kahraman Tazeoğlu ve Emre Kongar gibi birbirinden değerli yazarların yanı sıra, Türk Pop Müziğinin sevilen ismi, müzik kalitesi ve tarzıyla büyük bir hayran kitlesine sahip Sanatçı Sıla’da bizlerle birlikte olacak. Ayrıca Buray ve Gece Yolcuları da şenlik kapsamında sahne alacaklar. Konserlerimiz Eski Garaj Alanında yapılacak. Tüm halkımızı geleneksel hale gelen ve bu yıl 3. düzenlediğimiz Kültür ve Sanat Şenliklerimize bekliyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.