Marmaris’te Alkolsüz Beach Kulüp

Dünyaca ünlü turizm merkezi Muğla’nın Marmaris ilçe merkezinde bir ilk yaşandı ve servisinde alkollü içecek bulunmayan N-Ottoman Beach Club hizmete girdi.Marmaris’in tanınmış siyasetçisi ve iş adamlarından Nadir Koyunbakan’ın...

Marmaris’te Alkolsüz Beach Kulüp

Dünyaca ünlü turizm merkezi Muğla’nın Marmaris ilçe merkezinde bir ilk yaşandı ve servisinde alkollü içecek bulunmayan N-Ottoman Beach Club hizmete girdi.

Marmaris’in tanınmış siyasetçisi ve iş adamlarından Nadir Koyunbakan’ın Uzunyalı mevkiinde hizmete soktuğu N-Ottoman Beach Club; Alkolsüz içecek servisiyle ilginç bulunup büyük ilgi görürken, Nargile çeşitleri ve her saat açık tutuğu mutfağından özellikle Van’dan gelen organik ürünlerle, servis ettiği kahvaltısıyla, daha şimdiden yerli halkın ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Yerli müşterilerinin yanında, gece gündüz alkole düşkünlüğü ile bilinen Rus turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği N-Ottoman Beach Club, otantik ve nostaljik dekorasyonuyla dikkat çekiyor.

Marmaris e tatile gelen ve tatili boyunca deniz keyfini N - Ottoman Beach Club’ta yaşadığına dikkat çeken Ukraynalı Nataliya İvanova, mesleğini söylemeyerek, sadece devlet memuruyum demekle yetindi. Mankenleri kıskandıracak derecede güzel olan Ivanova hem mesleki hem de sağlığını korumak için bugüne kadar alkol kullanmadığını söyleyerek; “Marmaris, Ukraynalılar için öncelikli tatil yöresi. Bizim halkımız genelde alkolü çok sevse de, benim gibi kullanmayanlar da azımsanmayacak derecede çok. “Marmaris’te hem alkolsüz hem de beach Club olan işletme?.. “ önce çok şaşırdım ve bu yıl yeni açıldığını öğrenince, mutlu bir şekilde tatilimi sürdürüyorum.” dedi.

N-Ottoman Beach Club İşletme Müdürü Fevzi Önen’ de uzun yıllardır Marmaris’te ticaretle uğraştığına dikkat çekerek; “Marmaris dünya turizminin göz bebeklerinden ve zaten “Dünyanın İncisi” ünvanına sahip. Biz de ilk kez denenmemiş bir şey yapalım dedik ve Alkolsüz Beach Club olarak hizmet vermeye başladık. Açıldığımız günden buyana kısa zaman geçmesine rağmen, hem yerli halkımızdan hem de Avrupalı, Rusyalı turistler tarafından büyük ilgi görüyoruz. Zaten son yıllarda yükselen Ortadoğulu turist sayısındaki artış da bu kararımızda etken oldu. N- Ottoman’ın özeli, Doğu Kahvaltısı ve Nargile çeşitleri. İddialı olduğumuz kahvaltımızın Tereyağı, Peynir çeşitleri gibi ana malzemelerinin tamamını Van’dan getiriyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.