Zümre Başkanları eğitim yılını değerlendirdi

Muğla il geneli Zümre Başkanları Toplantısı, Menteşe Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantı, Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şube Müdürü İbrahim Gök başkanlığında...

Zümre Başkanları eğitim yılını değerlendirdi

Muğla il geneli Zümre Başkanları Toplantısı, Menteşe Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantı, Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şube Müdürü İbrahim Gök başkanlığında her ilçeden gelen temsilcilerle yapıldı.

Yapılan toplantıda eğitim ve öğretim başarısının arttırılması, Muğla’nın başarı çıtasının yükseltilmesi, öğretmen yeterlilikleri, eğitim araç gereçlerinin yeterliliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca yılsonu genel değerlendirme çalışmalarının yanı sıra gelecek yıla ait plânlamalar yapıldı. Eğitim öğretim faaliyetlerinde il düzeyinde uygulama birlikteliği ile ilgili katılımcılardan görüşler alınarak, ilçe içinde yapılan zümrelerde de alınan kararların uygulanması kararlaştırıldı.

Eğitim ve öğretim etkinliklerinin ardından kurumlarda iş sağlığı ve güvenliği koşullarının iyileştirilmesine yönelik görüş ve öneriler üzerinde duruldu. Alınan kararların İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine sunularak gerçekleştirilmesi hususunda tüm katılımcıların takipçi olmaları belirtildi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.