Zincirleme kaza ucuz atlatıldı

Yatağan ilçesinde meydana gelen kazada yağışla kayganlaşan yolda üç araç birbirine girdi. Üç aracın karıştığı kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Sabah saatlerinde Yatağan Milas Karayolu Eskihisar Köyü...

Zincirleme kaza ucuz atlatıldı

Yatağan ilçesinde meydana gelen kazada yağışla kayganlaşan yolda üç araç birbirine girdi. Üç aracın karıştığı kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. 

Sabah saatlerinde Yatağan Milas Karayolu Eskihisar Köyü Mevkii’nde meydana gelen kazada, Milas istikametinden Yatağan istikametine doğru giden bir TIR, hatalı sollama yapınca, o sırada Yatağan istikametinden Milas istikametine gitmekte olan 20 FH 090 plakalı aracın sürücüsü Sefa Ağaç panikledi ve ani fren yaptı. Yağışın da etkisiyle 20 FH 090 plakalı aracın arkasında gitmekte olan 09 AR 170 plakalı aracın sürücüsü Muhittin Ozan, direksiyon hakimiyetini kaybederek öndeki araca vurdu ve yoldan çıktı. O sırada Muhittin Ozan’ın arkasında gitmekte olan 48 VV 887 plakalı aracın sürücüsü Muhammet Ali Kepenek’in ise önündeki araca çarptığı öğrenildi.

Kaza sonrasında olay yerine gelen trafik polisleri ve jandarma ekipleri incelemelerde bulunarak, trafiği kontrol altına aldılar. Kaza sonrasında trafik yaklaşık 1 saat tek yönden kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.