Zeytincilik Kursu sona erdi

Yatağan Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Zeytin Budama Kursu'nun kapanışı düzenlenen 'Zeytin Hastalıkları ve Zararlıları ile Mücadele Yöntemleri' konu başlıklı seminerle yapıldı.Yatağan Gıda, Tarım ve Hayvancılık...

Zeytincilik Kursu sona erdi

Yatağan Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Zeytin Budama Kursu'nun kapanışı düzenlenen 'Zeytin Hastalıkları ve Zararlıları ile Mücadele Yöntemleri' konu başlıklı seminerle yapıldı.

Yatağan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Veli Kanburoğlu ile Yatağan Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday'ın da katıldığı seminerde kadınların yoğunluğu dikkat çekti.

Yatağan tarımının başını çeken zeytincilikle ilgili çalışmalar devam ederken, Yatağan Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Zeytin Budama Kursu'nun kapanışı düzenlenen 'Zeytin Hastalıkları ve Zararlıları ile Mücadele Yöntemleri' konu başlıklı seminerle yapıldı.

Seminerde Zeytin Budama Kursu'na katılan kursiyerler yer alırken, katılımcılara seslenen Yatağan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Veli Kanburoğlu ve Yatağan Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday, Yatağan tarımında öne çıkan sorunları gündeme getirdiler.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.