ZEN PIRLANTA MUĞLA ŞUBESİ AÇILDI

Türkiye’nin önde gelen pırlanta firmalarından Zen Pırlanta, Muğla’da hizmete girdi. Menteşe’nin Emirbeyazıt Mahallesi Kurşunlu Caddesi üzerinde açılan Zen Pırlanta, müşterilerini bekliyor.Sinem KarakayaMuğla’nın Menteşe...

ZEN PIRLANTA MUĞLA ŞUBESİ AÇILDI

Türkiye’nin önde gelen pırlanta firmalarından Zen Pırlanta, Muğla’da hizmete girdi. Menteşe’nin Emirbeyazıt Mahallesi Kurşunlu Caddesi üzerinde açılan Zen Pırlanta, müşterilerini bekliyor.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Emirbeyazıt Mahallesi Kurşunlu Caddesi üzerinde, Zen Pırlanta açıldı. Özel tasarımlar, kıymetli hediye alternatifleri ve geniş ürün seçenekleri Muğlalıların beğenisine sunuluyor.

Mağazada tektaş, pırlanta, özel set ve alyanslar gibi klasiklerin yanı sıra pırlanta ile renkli taşların buluştuğu modellerden sayısız tasarımlar yer alıyor. Zen Pırlanta, pırlantalı saat koleksiyonu, kravat, kol düğmesi, kalem, cüzdan ve kemer gibi pırlantalı aksesuarlar ile erkekler için de farklı seçenekler sunuyor.

Muğla’ya hizmet vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden Reha Berber, “Mücevher ve pırlantanın vazgeçilmez adresi Zen Pırlantanın Muğla şubesini açtık. Bu anlamda hizmet vermekten çok mutluyuz. Müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.

 

Bu haber toplam 926 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.