Zehir tacirleri tutuklandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Muğla...

Zehir tacirleri tutuklandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Muğla’nın dört ilçesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 kişiden dördü adli makamlara sevk edilmişti. Dört kişiden üçü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltında tutulan üç kişi de adli makamlara sevk edildi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Muğla’nın Menteşe, Ortaca, Dalaman ve Ortaca ilçelerinde piyasaya uyuşturucu madde sürdüğü bilgisi üzerine yapılan istihbari çalışmalar sonrası biri bayan toplam 7 kişi gözaltına alındı. 13 konutta yapılan operasyon kapsamında 7 şüpheli ile birlikte 38 gram esrar maddesi, 479 adet uyuşturucu, 8 bonzai adı verilen uyuşturucu madde, 368 gram kenevir bitkisi tohumu ele geçirilmişti.

Gözaltına alınan şüphelilerden dördü bir gün önce adli makamlara sevk edilmişti. Şüphelilerde H.K., B.K. ve E.C tutuklanırken, Ç.T. denetimli serbestlik ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.