Zehir tacirleri kıskıvrak

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin Bodrum, Fethiye ve Yatağan ilçeleri ile İzmir ilinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 7 kişilik uyuşturucu şebekesi...

Zehir tacirleri kıskıvrak

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin Bodrum, Fethiye ve Yatağan ilçeleri ile İzmir ilinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 7 kişilik uyuşturucu şebekesi çökertilirken 1 kilo 37 gram esrar, 6 adet uyuşturucu hap, 168 gram hint keneviri tohumu, bir adet ruhsatsız tabanca, uyuşturucu yapımı ve içiminde kullanılan malzemeler ele geçerildi. Operasyon ile ilgili olarak yapılan açıklamada; “İlimiz ve ilçelerimizde huzurlu bir ortamda yılbaşı tatili ve eğlencesinin geçirilmesi amacıyla alınan bir dizi önlem ve tedbirler doğrultusunda, Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ile Bodrum ve Fethiye KOM Grup Amirliklerimizce uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcısı olarak tabir edilen uyuşturucu tacirleri ile mücadeleye yönelik İlimiz Bodrum, Fethiye ve Yatağan ilçelerinde projeli çalışmalar başlatılmıştır.

Sürdürülen bu projeli çalışmalarda uyuşturucu tacirlerinin de eğlence mekanlarında yaşanacak olan bu nüfus yoğunluğunu fırsat bilerek eğlence mekanlarında piyasaya sürmek için uyuşturucu madde teminine giderek küçük paketler halinde satışa hazır hale getirme girişimlerinde oldukları tespit edilmiştir.

İlimiz Bodrum, Fethiye, Yatağan ilçeleri ile İzmir ilinde düzenlenen eş zamanlı operasyon neticesi; A.D-M.Y-S.Y-M.T-A.A-R.Z ve C.G şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheliler uyuşturucu madde ticareti yapmak  suçundan Adli Makamlara sevk edilecektir.

Halkımızın ve gençlerin madde bağımlılığından korunması sağlıklı bir toplum yetişmesi için uyuşturucu madde kullanımını, nakli ve ticaretini yapan şahıslara yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. “denildi.

Bu haber toplam 145 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.