Zehir tacirleri kıskıvrak

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin Bodrum ve Marmaris’te gerçekleştirdiği operasyonlarda 1 kilo 840 gram esrar maddesi ile 2 bin 310 Bonzai adı verilen uyuşturucu hap...

Zehir tacirleri kıskıvrak

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin Bodrum ve Marmaris’te gerçekleştirdiği operasyonlarda 1 kilo 840 gram esrar maddesi ile 2 bin 310 Bonzai adı verilen uyuşturucu hap elegeçirildi. Olaylarla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bodrum ve Marmaris ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarla uyuşturucu çetesi çökertildi.

Çeşitli istihbari bilgileri değerlendiren polis ekipleri Bodrum ve Marmaris’te piyasaya fazla miktarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu hap süreleceğini belirledi ve zehir tacirleri takibe alındı.Bunun üzerine Bodrum ve Marmaris’te iki ayrı operasyon gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 1 kilo 845 gram esrar maddesi ile 2 bin 310 adet Bonzai adı verilen uyuşturucu hap ele geçirilirken, A.S, S,K, N.G, B.T, H.T, ve A.T adlı şahıslar gözaltına alındı. Zanlılar haklarında düzenlenen yasal evraklarla adli makamlara sevkedilirken, B.T, A.S ve S.K adlı şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Öte yandan ;Muğla’ya gümrük kaçağı sigara sevk ettikleri ve merdiven altı üretim olarak da adlandırılan sahte içki imal eden, nakleden ve piyasaya sürme hazırlığında olan şüphelilere karşı yaptığı istihbari çalışmalar sürdürdü. Sahte ve kaçak içki, gümrük kaçağı sigara ve tütün suçu ile mücadeleye yönelik sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Muğla’nın menteşe ve Marmaris ilçesinde 25-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarda 20 adet 19 Litrelik damacana ve bidonlarda; 383 litre kaçak içki, , Bin 270 paket değişik markalarda ıslak puro, 18 bin 500 gram gümrük kaçağı pipo tütünü, 180 paket gümrük kaçağı sigara, 844 poşet sigara filtresi ve Bin 388 adet sigara kâğıdı ele geçirildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nden operasyonlar sonrası yapılan açıklamada, uyuşturucu ve uyuşturucu satıcıları ile mücadelenin aralıksız olarak süreceği belirtilirken; “İlimiz ve İlçelerimizde turizm sezonunun huzurlu bir ortamda geçirilmesi,  toplum sağlığı ile gençlerimizin zararlı ve bağımlılık yapan bu maddelerden korunmasını sağlamak amacıyla uyuşturucu tacirleri ile mücadeleye yönelik çalışmalarımız halkımızın da desteği ile aralıksız olarak devam edecektir. “ denildi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.