Zehir tacirleri her yolu deniyor!

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Marmaris Çetibeli karakol ekiplerinin bir yolcu otobüsünde gerçekleştirdiği aramada narkotik köpek Alçı turşu kavanozuna gizlenmiş uyuşturucu maddesi ele geçirdi.Uyuşturucu ve Bağımlılıkla...

Zehir tacirleri her yolu deniyor!

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Marmaris Çetibeli karakol ekiplerinin bir yolcu otobüsünde gerçekleştirdiği aramada narkotik köpek Alçı turşu kavanozuna gizlenmiş uyuşturucu maddesi ele geçirdi.

Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Yerel Eylem Planı çerçevesinde Marmaris-Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Narkotik Köpeği Alçı’nın da desteği ile yapılan yol kontrol ve aramaları esnasında turşu kavanozuna gizlenmiş esrar maddesi ele geçirdi.

Yolcu otobüsünde gerçekleştirilen arama esnasında bir şahsın çantasına narkotik köpeğinin tepki vermesi üzerine şahsın çantasında yapılan aramada, turşu şişesinin içerisine gizlenmiş şekilde sarılı vaziyette toplam toz esrar, başka bir yolcu otobüsünde çantasında yapılan aramada ise kaçak olduğu tespit edilen 67 adet elektronik sigara likidi, 12 paket 50 gramlık nargile tütünü ve 10 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddeye ve tütün mamullerine el konulurken 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Muğla İl J.K.lığından yapılan açıklamada; toplum destekli güvenlik anlayışı çerçevesinde, başta gençler olmak üzere halkın sağlığını tehdit eden ve haksız kazanç sağlanan tüm kaçakçılık olayları ile mücadeleye kararlılıkla devam edileceği bildirildi.

Bu haber toplam 160 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.