Zehir çetesi kıskıvrak

Bodrum ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan, torbacı olarak tabir edilen suçlularla yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

Zehir çetesi kıskıvrak

Bodrum ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan, torbacı olarak tabir edilen suçlularla yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, haklarında uyuşturucu madde ticaretinden kesinleşmiş 4 yıl 2 şer ay hapis cezaları olan M.T. ve H.T. kardeşleri yakalamak için Yalıkavak Mahallesinde operasyon başlattı. Zanlıların kaldıkları yeri tespit eden polis ekipleri aranan iki kardeşi kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan uyuşturucu taciri iki kardeş işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye çıkarıldı.

Öte yandan, evlere uyuşturucu servisi yaptığı iddia edilen S.C.C. isimli şüpheliyi de takibe alan ekipler şahsı Ortakent’te bir evde yakaladı. Mahkemeye çıkarılan M.T, H.T tutuklanırken S.C.C ise adli kontrollü serbest bırakıldı.(İHA)

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.