Zarlar eğitim için döndü

Fethiye Lions Kulübü’nün eğitime destek amaçlı olarak her yıl düzenlediği Altın Zar Tavla Turnuvası’nın bu yıl 13’üncü gerçekleştirilirken startı verilen etkinliğe tavla severler yoğun ilgi gösterdi.Sultan’s Aqua...

Zarlar eğitim için döndü

Fethiye Lions Kulübü’nün eğitime destek amaçlı olarak her yıl düzenlediği Altın Zar Tavla Turnuvası’nın bu yıl 13’üncü gerçekleştirilirken startı verilen etkinliğe tavla severler yoğun ilgi gösterdi.

Sultan’s Aqua City’de gerçekleşen organizasyon kapsamında ilk olarak müsabakaya katılmak isteyenler kayıtlarını yaptırdı. Daha sonra kura ile belirlenen isimler, zarları eğitim yararına attı. Yaklaşık 150 kişinin katıldığı turnuvanın ilk gününde 256 oyun oynandığı kaydedildi. Birinci tur maçlarını kazananlar, ikinci tur maçlarında yer almaya hak kazandı.

13’üncü Altın Zar Tavla Turnuvası’nın açılışını İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin birlikte yaptılar. Çekişmenin ve centilmenliğin üst seviyelere çıktığı turnuvadan elde edilen gelirin Fethiye Lions Kulübü’nün burs verdiği 17 öğrenciye aktarılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fethiye Lions Kulüp Dönem Başkanı Esin Artun, “Fethiye Lions Kulübü olarak eğitime katkı amaçlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda geleneksel hale getirdiğimiz Altın Zar Tavla Turnuvası’nın bu yıl 13’cüsünü gerçekleştiriyoruz. Buradan elde edilen geliri burs verdiğimiz 17 öğrenci için kullanacağız. Eğitime katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Turnuva sonucuna göre; birinci altın zar, ikinci gümüş zar ve üçündü de bronz zar ile ödüllendirilecek” dedi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.