'Zamana İhtiyacımız Var'

Türkiye Basketbol 1.Ligi temsilcimiz Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert, ligde alınan iki mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada yeni bir takım olduklarını ve takımın oturması için zamana ihtiyaçları olduğunu...

'Zamana İhtiyacımız Var'

Türkiye Basketbol 1.Ligi temsilcimiz Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert, ligde alınan iki mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada yeni bir takım olduklarını ve takımın oturması için zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Türkiye Basketbol 1.Liginin çok önemli takımlardan oluştuğunu belirten Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert; ''Kısıtlı bütçemizle doğru kararlar vererek ligde kalıcı olmaya çalışıyoruz. Kendi evimizde ki ilk maçımızda Gelişim Kolleji karşısında istediğimiz oyunu sergileyemedik. Fakat deplasmanda güçlü ve bütçe olarak nerdeyse üç katımız olan Samsun Anakent karşısında olumlu sinyaller aldık. Lige geç girmemiz nedeni ile maalesef istediğimiz şekilde ve rahatlıkta transfer yapamadık. Genç bir takımız ve zaman ihtiyacımız var. Taraftarlarımız basketbolseverler bize güvensinler 2-3 hafta içinde toplarlanacağımıza inanıyorum'' dedi.

Özellikle Uzun Amerikalı oyuncuları Kervin Bristol’den istenilen verimi henüz alamadıklarını söyleyen Cömert, takımın daha iyi olması ve Muğlalı Basketbolseverlere heyecan vermesi için büyük bir özveri ile titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

İlk oynanan karşılaşmada salona gelen taraftarlara teşekkür eden, Cömert; ''Bu hafta Cumartesi günü Kışla'da ki 3000 kişilik Menteşe Spor Salonu'nda Banvit Bandırma Kırmızı takımı ile oynayacağız. Bu hafta ligin en güçlü takımı Süper Lig'e çıkacak takımı olarak gösterilen Acıbadem Üniversitesi'ni yendiler. Genç ve mükemmel bir takımlar. Ama her zaman favoriler kazanmaz. Ben bu hafta taraftarımızın salonu doldurması durumunda bu maçtan galibiyet ile ayrılacağımıza inanıyorum dedi.Bu sene ki hedeflerinin ligi orta sıralarda bitirmek olduğunu da sözlerine ekleyen Cömert, taraftarlarımız bizleri seven destek veren Bbasketbolseverler sakın ümitsizliğe kapılmasınlar. Bu lig kolay bir lig değil. Biz henüz çok yeniyiz emekleme seviyesindeyiz. Elbette kalkıp yüreyeceğiz ama bu tüm şehrin buna inanması ve destek vermesi ile mümkün olabilir dedi.

Öte yandan Muğla Ormanspor Basketbol Takımının 14 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Rüya Park AVM de Muğlalılar ile imza ve Medya gününde bir araya gelecek. Tüm oyuncuların katılacağı Medya Günü'nde Muğlalı vatandaşlar basketbol takımı ile bir araya gelecek ve değişik etkinliklere katılma ve seyretme fırsatı bulacaklar.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.