Zafer Bayramı’nı zirvede kutladılar

Milaslı dağcılar, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Türkiye’nin en yüksek dağı olan Erciyes’e tırmanarak irtifa tırmanışı yaptı.30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Milaslı dağcılar,...

Zafer Bayramı’nı zirvede kutladılar

Milaslı dağcılar, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Türkiye’nin en yüksek dağı olan Erciyes’e tırmanarak irtifa tırmanışı yaptı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Milaslı dağcılar, Türkiye’nin en yüksek dağlarından 3 bin 917 metre yüksekliğindeki Erciyes’e tırmanarak; zirvenin en zorlu parkuru olan Şeytan boğazını geçerek zirveye ulaşıp, zirve defterini imzaladılar.

Yüksek irtifa tırmanışına katılan kulüp üyeleri; İsmail Besler, Halime Mazı, İ. Çağlayan Karazeybek, Oğuz Şen ve Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Erdoğan böyle bir etkinliğe katılmanın gururunu ve sevincini yaşadıklarını ifade ettiler.

Ayrıca Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Erdoğan, irtifa tırmanışı sonrasında şunları kaydetti: “Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur her an, her saniye canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tüm Türkiye’de bizleri bölmek isteyen fitnelere karşı coşku ve heyecanla kutluyor bizlere bu zaferi armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla anıyoruz” dedi.(İHA)

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.