Zabıtalardan Saatcı’ya ziyaret

Zabıta haftası nedeniyle Zabıta personelleri Başkan Saatcı’ya makamında ziyarette bulundu. Zabıtanın kılık kıyafeti, yaşamı ve davranışlarıyla örnek olmasını belirten Başkan Saatcı, Zabıta ekibe eksiksiz olarak çalışmalarından...

Zabıtalardan Saatcı’ya ziyaret

Zabıta haftası nedeniyle Zabıta personelleri Başkan Saatcı’ya makamında ziyarette bulundu. Zabıtanın kılık kıyafeti, yaşamı ve davranışlarıyla örnek olmasını belirten Başkan Saatcı, Zabıta ekibe eksiksiz olarak çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Her sene 4-11 Eylül tarihlerinde kutlanan Zabıta Haftası, bu sene de ilçemiz Fethiye’de kutlanmaya Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ile başladı. Çelenk koyma töreninin ardından Zabıtalar ilk ziyaretini Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya gerçekleştirdi. Saatcı’nın makamına yapılan ziyarette konuşlan Zabıta Müdürü Halime Ok, ”Aramıza yeni katılan arkadaşlarla beraber sayı olarak olduğu kadar güç olarak da güçlendik. Hem eğitim anlamında hem birliktelik anlamında bir araya gelerek ve bu sayıyı görünce daha iyi anlıyorum. Ayrıca arkadaşlarımın gözlerinde ki ışık hep bir arada birlikte olduklarını da gösteriyor. Bununda en büyük gücünü sizden alıyoruz. Bu hafta dolayısıyla arkadaşlarıma ve ailelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Saatcı: Zabıtanın görevi kolay değil

Zabıta Müdürlüğünün Ramazan Ayında ki yoğun ve gayretli çalışmalarında dolayı teşekkürlerini dile getiren ve yeni yasa ile ilçe sınırlarının büyümesine rağmen Zabıtaların eksiksiz görev yaptığını belirten Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, ”Zabıta arkadaşlarımın Haftasını gönülden kutluyorum. Özellikle açık yüreklilikle ifade etmem gerekirse yeni büyükşehir belediye yasasına Fethiye Belediyesinin en çabuk uyum sağlayan birimi Zabıta Müdürlüğü oldu. Bu anlamda katkı veren bütün arkadaşlarıma çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca takriben bir ay önce sonuçlandırdığımız Ramazan Ayı süreci içerisinde fedakârlıklarınıza bire bir şahit olan birisi olarak özellikle Ramazan Ayında ki o insanüstü yoğun ve gayretli çalışmanızdan dolayı da hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten bu Ramazan coğrafyamızın genişlemesine rağmen, sorumluluğumuzun artmasına rağmen sıkıntılı bir coğrafyada en ufak bir acaba ya sebebiyet vermeden eksiksiz olarak büyük bir sorumlulukla görevlerinizi hepiniz ifa ettiniz. Bu anlamda gerçekten hepinizi ayrı ayrı teşekkürlerimiz arz ediyorum”

Tabi işin bir gerçeği var, bizler bende dâhil hizmet alımıyla sekiz yüz küsur arkadaşımızla beraber bölgenin en iyi kurumunda çalışıyoruz. Bu konuda hiç tartışmam kurumuma lafta söyletmem. En iyi kurumda da çalışıyor olmanın tabi ki biz olarak şahıslarımıza hem de hizmet verdiğimiz vatandaşlarımıza bu işin artı olarak döndüğünü biliyorum. Bu coğrafyada Zabıta olarak görev yapmak kolay değil” dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.