“Zabıtalar belediyelerin aynasıdır”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Menteşe Belediyesi Zabıta Birimini makamında kabul etti. Ziyarette Zabıta Haftasını kutlayan Başkan Gümüş, “Zabıtalar Belediyelerin aynasıdır”...

“Zabıtalar belediyelerin aynasıdır”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Menteşe Belediyesi Zabıta Birimini makamında kabul etti. Ziyarette Zabıta Haftasını kutlayan Başkan Gümüş, “Zabıtalar Belediyelerin aynasıdır” dedi.

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Menteşe Belediyesi Zabıta Birimi Mutlu Kaya Müdürlüğü’nde Başkan Gümüş’ü makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş “Belediyelerde her birimin kendince görev ve sorumlulukları var ama belediye deyince vatandaşın aklına zabıta geliyor.  O nedenle zabıtaya çok görev düşüyor.  Yılın 365 günü resmi tatil, bayram gözetmeden büyük bir performansla hizmet sunan Zabıta Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum.  Yeni kurulmasına rağmen kısa zamanda Belediyemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Yasaları herkese eşit uygulayarak toplumun çıkarlarını her şeyin üzerinde tutmanız sayesinde vatandaş memnuniyetini arttırıyorsunuz. Sizler belediyemizin yüz akısınız. Halkımızla en çok temas eden ve halkımızın huzuru, mutluluğu ve sağlığı için gece gündüz demeden çalışan tüm zabıta arkadaşlarımın bu anlamlı gününü kutluyorum” dedi.

Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürü Mutlu Kaya Başkan Gümüş’e teşekkür ederek, “ Bilindiği gibi Menteşe Belediyemiz yeni kuruldu. Daha önceden 14 mahallemiz var iken şimdi belde ve köylerin mahalleye dönüşmesiyle 66 mahallemiz oldu. Böylelikle görev yerimiz de genişledi. Zabıta müdürlüğümüzün norm kadrosu gereğince 60 personel olması gerekiyor. Şuan 15 personel ile hizmet veriyoruz. Yine de sizlerin verdiği destek ve güven sayesinde Menteşe ilçemizde mesai saati ve tatil gözetmeksizin 24 saat çalışarak görevimizi en iyi şekilde özveriyle yerine getirmenin çabası içerisindeyiz. Personelimiz ile birlikte halkımızın huzuru, esenliği, sağlığı, düzenli yaşanabilir bir kent için çalışıyoruz. Bundan sonra da görevimizi sizlerin desteği ile en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürü Mutlu Kaya ve beraberindeki zabıta ekibi daha sonra esnafı ziyaret ederek karanfil dağıttılar.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.