ZABITA DA BUNU YAPARSA

Milas’ta özellikle trafik ve yaya akışının yoğun olduğu cadde ve sokaklardaki park yasağı düzenlemesinin Belediye Zabıta araçları tarafından ihlal edilmesi vatandaşların tepkisine neden oluyor.Milas'ta ana arter ve yollardaki...

ZABITA DA BUNU YAPARSA

Milas’ta özellikle trafik ve yaya akışının yoğun olduğu cadde ve sokaklardaki park yasağı düzenlemesinin Belediye Zabıta araçları tarafından ihlal edilmesi vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Milas'ta ana arter ve yollardaki trafik park düzenlemesini için getirilen park yasağının bir zabıta ekibi tarafından ihlal edilmesi vatandaşlardan tepki topladı.

Menteşe Caddesi’ndeki refüjün büyük bir bölümü, artan park ihlalleri nedeniyle uzun süredir zarar görüyordu. Yıpranmış refüjün görüntüsünün basında sık sık gündeme getirilmesinin ardından onarım çalışmaları başladı. Geçtiğimiz salı günü başlayan tadilat çalışmaları, refüjdeki toprak alanın düzenlemesiyle devam ediyor. Aynı gün çalışmalar devam ederken bazı araçların hala refüj ve cadde üzerine park yapması dikkat çekti. Park ihlali yapan sürücüleri ve bu sürücülerin cezalandırılmamasını kınayan vatandaşlar, yol ve meydan işgallerini kaldırmak, bu alanlardaki trafik park düzenlemesini yapmakla yükümlü olan zabıtanın da park ihlali yaptığını görünce duruma tepki gösterdi.

Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı bir zabıta aracının Menteşe Caddesi’ndeki refüje park yaptığını gören vatandaşlar, hatalı parka tepki gösterdi. Görevlilerin yanlış hareketinin vatandaşları da yanlış yapmaya teşvik edeceğini iddia eden Milas halkı; “Menteşe Caddesi, son günlerde ilçemizde yaşanan park sorununu en iyi şekilde yansıtan caddelerden biri konumunda. Yetkililerinin hatalı sürücüleri uyarması ya da sürücülere cezai işlem uygulaması gerekirken zabıta aracının da park ihlali yaptığını görmek çok üzücü. Böyle giderse düzenleme ve tadilat kısa sürede heba olur” diyerek hatalı olanların cezalandırılmasını istiyor.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.