Yüzücüler, sağlık çalışanları için kulaç atacak

Muğla'nın Datça ilçesinde 15'incisi düzenlenecek olan Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu, 29 Ocak'ta yapılacak. Her yıl farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen maratonun, bu yıl salgın nedeniyle hayatını kaybeden sağlık...

Yüzücüler, sağlık çalışanları için kulaç atacak

Muğla'nın Datça ilçesinde 15'incisi düzenlenecek olan Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu, 29 Ocak'ta yapılacak. Her yıl farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen maratonun, bu yıl salgın nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanları ve master yüzücülerin anısına yapılacak.

Muğla'nın Datça ilçesinde 15'incisi düzenlenecek Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu, 29 Ocak'ta yapılacak. Maraton bu yıl salgın nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanları ve master yüzücüler anısına 29 Ocak'ta yapılacak.

Datça Kaymakamlığı öncülüğünde, Datça Belediyesi, Datça Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile gönüllülerin katkılarıyla sınırlı sayıdaki katılımcı ile Taşlık Plajı'nda seyircisiz gerçekleştirileceği belirtilen etkinlikte sporcular, bin 500 ve 2 bin 500 metrelik parkurda kulaç atacak.

Her yıl farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen maratonun, bu yıl salgın nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanları ve master yüzücülerin anısına yapılacağı bildirildi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.