YÜZLEŞME

Selam ve sevgiyle açalım bugünüBir kaç bölümdür göz konusuna ağırlık verdim. İhmal edilmemesi gereken çok önemli bir konu.Şekerimin ilk uyarısıydı  ( ayağını denk al dedi ).  SAVAŞ BAŞLADI ARAMIZDA.Lazerin ve...

YÜZLEŞME

Selam ve sevgiyle açalım bugünü

Bir kaç bölümdür göz konusuna ağırlık verdim. İhmal edilmemesi gereken çok önemli bir konu.

Şekerimin ilk uyarısıydı  ( ayağını denk al dedi ).  SAVAŞ BAŞLADI ARAMIZDA.

Lazerin ve ameliyatın ardından, şekerin düşmesiyle birlikte, görmem düzelmişti. Düzelmeden önce etrafı zor gördüğüm için bazen insanları uzaktan  ve yakından fark edemiyordum.

"" Bizi görmezden geliyorsun ""

"" Baya burnun büyüdü ""

"" Çok havalandın ""   gibi şaka görünümlü imalı laflar döndü ortada. Benim derdim önümü görebilmekti, onlar bunun farkında değildi. Ayyy ne çok konuşmuşlardır şehrim insanları. NE ÇEKTİNİZ  BENDEN yaa ahaaha

Şimdi bile sakarlık yapıp bişilere toslasam, devirsem  " kör müsün "" diye uğraşırlar. Gözlüğüm bilem var. Bi de düzgün kullansam pek şatır olcak da. Lafı çok uzattım ama o günleri detaylı hatırlayıp, travmalarla yüzleşiyorum burda yazarken. Bazen anlatma cesaretimi kaybettiğim anlar oluyor. Size aktarırken tekrar drama yaratmaktan, genç arkadaşlara negatif duygular yüklemekten, aileleri üzmekten çok korkuyorum. Korku çoğu zaman iyidir. Önce önlem aldırır, sonra mücadeleyi öğretir bize.

KORKUYORUM AMA VAZGEÇMİYORUM. Bir  DENİZ YILDIZINA bile yardımcı olabilirsem,  toplumun davranışlarında ve düşüncelerinde bi parça  farkındalık oluşturabilirsem diye toparlıyorum kendimi.

SAYENİZDE  GEÇMİŞLE YÜZLEŞİYORUM.

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM OKUSANIZ DA OKUMASANIZ DA ...

Can dostlarım Pınar Soyer, Şebnem, Naime Süvari'nin, yürürken kollarını hep uzattıkları  zamanları hiç unutmadım. Ailem ve arkadaşlarımın desteğiyle, hayat normalleşiyordu. Hala dramatik sorgulamalar devam etse de, ilk baştaki kadar umursamıyordum  "" NAHAL OLUVEDİN "" diyenleri.

O zamanlar size anlattıklarımın dışında, pek çok şey yaşanmıştı duygu ve düşünce olarak. Hayatıma girenler, hayatımdan çıkanlar, sınırlarını çizdiklerim, kafamda ve kalbimde nereye koyacağımı bilemediklerim.

Ve şu an geçmişe baktığımda, taşların yerine oturması için  İYİ Kİ TANIDIM ,İYİ Kİ YAŞADIM, İYİ Kİ  HAYATIMDAN ÇIKARDIM, İYİ Kİ HAYATIMDALAR DEDİĞİM PEK ÇOK  İNSAN VE DUYGU

Bir zamanlar bulamadığımız şeker ölçüm aletleri  dağıtılmaya başlamıştı ( tam tarih hatırlayamadım ). Şeker  ölçümü de çok önemli. "" Önceden hayatımda olsaydı keşke ! "" dediğim durumların başında gelir.

Son zamanlarda o kadar iyi gelişmeler oldu ki medikal anlamda. Bu konuyu iyice araştırıp da bilgi vermek isterim.

Sanırsam  bitireyim. Bi sonraki satırda penguenleri ya da balıkları, doğayı nasıl kurtarcez diye iyice  saçılcak kafam.

Hepinizi sevipdurum.

SİZ GÜLMEYİ SEÇTİNİZ GARİ DEMİ. BUNDA ISRARCIYIM.

.

Bu haber toplam 138 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.