YÜZLERCE KİŞİ AYNI ANDA OYNAYACAK

30 Ağustos Zafer Bayramı için Turgutreis Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek zeybek ve harmandalı gösterisine hazırlık çalışmaları başladı.Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü destekleriyle, 30 Ağustos...

YÜZLERCE KİŞİ AYNI ANDA OYNAYACAK

30 Ağustos Zafer Bayramı için Turgutreis Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek zeybek ve harmandalı gösterisine hazırlık çalışmaları başladı.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü destekleriyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Turgutreis Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek zeybek ve harmandalı gösterisi için Şevket Sabancı Parkı’nda başlayan provalar vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Bodrum Halk Oyunları Gençlik Spor Derneği’nin öncülüğünde gerçekleştirilecek etkinlik üzerine konuşan Dernek Kurucusu Kayhan Gürsoy, etkinliğin amacının hem 30 Ağustos Zafer Bayramı’na yakışır bir gösteri düzenlemek hem de vatandaşlara yöresel danslarımızı sevdirmek olduğunu ifade etti. Gürsoy, “Halkımızın bu projeye göstermiş olduğu ilgiden çok memnunum. Bizlerle birlikte yöresel halk oyunlarımızı oynamak isteyenler için haftada 3 gün Şevket Sabancı Parkı’nda olacağız. Bodrum Belediyesi’ne de etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

29 Ağustos tarihinde Turgutreis Atatürk Meydanı’nda yapılacak toplu gösteri için başlayan provalar, gösteri tarihine kadar her salı, perşembe ve cumartesi günleri 18.00-20.00 saatleri arasında devam edecek.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.