Yusuf Demirci aday adaylığından çekildi

AK Parti’den Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı olan Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, aday adaylığından çekildiğini açıkladı.AK Parti'den Menteşe Belediye Başkan aday adayı olan Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci,...

Yusuf Demirci aday adaylığından çekildi

AK Parti’den Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı olan Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, aday adaylığından çekildiğini açıkladı.

AK Parti'den Menteşe Belediye Başkan aday adayı olan Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, yaptığı açıklamada; "Ben 2009’dan bu yana Yerkesik Belediye Başkanlığı görevinde bulunuyorum. Göreve gelir gelmez Beldemizi modern bir kent anlayışı bakışıyla alt yapısı ve üst yapısıyla gece gündüz çalıştık. Yıllardır hizmetten yoksun Olduğunu düşündüğüm beldemizde görev sürem boyunca yaklaşık Kamu ve Belediye hizmeti anlamında 10 Milyon TL’nin üzerinde yatırım sağladık. Yeni oluşan Büyük Şehir statüsünde Menteşe ilçe belediyesi için aday adaylığımı 24 Ekim 2013 tarihinde açıklamıştım. Aday belirleme süreci devam etmekte olduğu ancak bu süreç içerisinde İl ve İlçe teşkilatlarımızda ve halk nezdinde oluşturulan değişik algılamalar şahsım ve partim açısından herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için Menteşe Belediye Başkanlığı aday adaylığından çekildiğimi dilekçe ile Menteşe İlçe Başkanlığına bildirdim. Bu güne kadar bana ve partimize destek veren, temayül yoklamasında ve anketlerde partimize ve adımıza destek olan tüm hemşerilerimden özür dileyerek belirttiğim bu sebeplerden dolayı Ak Parti Menteşe Belediye Başkanlığı aday adaylığımı geri çekiyorum. Siyasetten uzak olmayacağım. Partimizin uygun gördüğü her alanda hep birlikte görev yapmaya ve çalışmaya hazırız. 30 Mart 2014 yerel seçimlerde Muğla’mız Ak Belediyecilik le tanıştırılması için güç birliği içerinde hep birlikte çalışmalarımıza hız vererek devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 311 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.