Yüksel Okul yararına kermes

Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu öğrencileri yüksek okul yararına Ula Esnaf Odası işbirliğinde kermes düzenledi.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin...

Yüksel Okul yararına kermes

Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu öğrencileri yüksek okul yararına Ula Esnaf Odası işbirliğinde kermes düzenledi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin Ula Esnaf ve Sanatkârlar Odası'yla ortaklaşa düzenlediği kermesin geliri Yüksekokulu için harcanacak.

Kermese Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gülsu, Ula Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Özçelik ve çok sayıda esnaf ziyaret etti. Öğrencilerin kendi elleriyle hazırladıkları birbirinden lezzetli ürünleri Ula halkına sunduğu kermes kapsamında iki adet stand oluşturuldu. Tatlılardan tuzlulara zengin içeriği ile dikkat çeken kermes büyük ilgi gördü. Kermese olan ilginin yoğunluğundan memnun olan öğrenciler, okulları için bir şeyler yapmanın gururunu yaşadılar.

Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Başkanı Nedim Yıldız, düzenledikleri kermes hakkında verdiği bilgide, “Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yapmış olduğumuz etkinliğimizle öğrencilerimizle Ula halkı arasında samimi, sıcak ilişkiler geliştirebileceğimiz ortam oluşturmaya çalıştık. Bunu da başarabildiğimizi görmenin vermiş olduğu mutluluğu yaşıyoruz. Özellikle öğrencilerimizle birlikte bu tür projeleri hayata geçirmemizde desteklerini sürekli gördüğümüz Ula Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Özçelik ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.