Yüksel: Çamlı Sokak artık çamurlu sokak

MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel bu kez Milas’ın simgelerinden biri olan Çamlı Sokak’ın sorunlarına el attı.“Yıllar öncesinde iki katlı evleri ve gökyüzüne uzanan çam ağaçlarıyla Milas’ın simgelerinden...

Yüksel: Çamlı Sokak artık çamurlu sokak

MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel bu kez Milas’ın simgelerinden biri olan Çamlı Sokak’ın sorunlarına el attı.

“Yıllar öncesinde iki katlı evleri ve gökyüzüne uzanan çam ağaçlarıyla Milas’ın simgelerinden biri olma özelliğini taşıyan Çamlı Sokak, bugünkü adıyla A. Taner Kışlalı ve Zafer Caddeleri, toz-toprak içinde, köstebek yuvasına dönen yollarıyla tüm özelliğini yitirdi ve “Çamurlu Sokak” haline döndü” diyen Yüksel; yüzde 50 oy alan Milas’ın başkanı nerede?” diye sordu.

Esnaf gezisi için gittiği Çamlı Sokakta gördüğü manzara karşısında adeta isyan eden ve Radyo Gözlem’de katıldığı programda konuyu gündeme taşıyan MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel; “Yıllar önce Çamlı Sokak denildiğinde iki katlı evleri ve gökyüzüne uzanan çam ağaçları akıllara gelirdi. Son derece nezih bir görüntü içindeki ve her Milaslının yaşamak istediği bir yerdi. Milas’a özgü yapı modelleriyle öne çıkan evlerin yıkılarak çok katlı binaların yapıldığı yetmezmiş gibi, beceriksiz yerel yönetim sayesinde tüm özelliklerini kaybeden ve bozuk yollarıyla adeta bir köstebek yuvasına dönmüş. Kent kimliğinin tamamen yok edildiği Çamlı Sokak, ne yazık ki Çamurlu Sokak görünümüne bürünmüş. Bir zamanlar her Milaslı burada yaşamak isterken bugün o sokakta yaşayanlar adeta çile çekiyor” dedi.

MHP Muğla adayı Dr. Ferat Yüksel “2014 Yılının Mayıs ayında tamamlanması planlanan ancak teslim tarihinin üstünden bir yıl geçmesine rağmen henüz tamamlanamayan altyapı çalışmaları ve sonrasında yapılacak olan üstyapının bir türlü bitmek bilmediği Milas’ta yaşamanın bir çileye döndüğü ortadayken, hizmet vaadiyle halktan oy alanlar ne yazık ki koltuklarında oturmaya devam ediyor. Halka hizmet edeceği yerde partisinin milletvekillerinin peşinde koşarak, 7 Haziran’da CHP’ye oy istiyor. Propaganda yaparken de ‘yaşanacak bir Türkiye için CHP’ye oy verin’ diyor. Siz önce yaşanacak bir Milas oluşturun” diye konuştu.

Milas Belediye Başkanının hizmet üretmediğini tekrarlayan Dr. Ferat Yüksel “Sayın Tokat bana atıfta bulunarak, yapılacak seçimlerin genel seçim olduğunu söylüyor. O halde Sayın Tokat senin meydanlarda ne işin var? Milaslılar sana partine oy toplaman için değil, kendilerine hizmet götürmen için oy verdiler. Sen önce işini doğru dürüst yap, sonra çık meydana oy iste. AKP’den kurtulmak gerek, AKP’nin de alternatifi CHP diyorsunuz. Bu milleti AKP’den kurtarmak istiyorsanız, bunu ancak 13 yıldır Muğla’ya ve ilçelerine bir çivi bile çakmayan iktidara inat, halka hizmet ederek yapabilirsiniz. Ancak, Muğlalılar sadece AKP’den değil, 7 Haziran tarihinde MHP’yi iktidara taşıyarak CHP’den de kurtulacaktır” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.