Yücelen’e felçli geldi, yürüyerek çıktı

Muğla Kötekli'de yaşayan 60 yaşındaki Halil Acar adlı vatandaşa 4 sene önce bel fıtığı ve omurgadan kanala darlık teşhisi konulmuştu fakat kendisi ameliyat olmak yerine ısrarla ağrı kesici içerek ağrılarından kurtulmayı...

Yücelen’e felçli geldi, yürüyerek çıktı

Muğla Kötekli'de yaşayan 60 yaşındaki Halil Acar adlı vatandaşa 4 sene önce bel fıtığı ve omurgadan kanala darlık teşhisi konulmuştu fakat kendisi ameliyat olmak yerine ısrarla ağrı kesici içerek ağrılarından kurtulmayı uygun bulmuştu.

Bir hafta önce ayağında tam kuvvet kaybı gelişen  Halil Acar, yakınları tarafından Özel Yücelen Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Polikliniğine getirildi. Op.Dr.Emre Korkmaz tarafından yapılan ilk muayene ve görüntüleme sonrası ameliyat olmasına karar verilen Acar'a bel fıtığı ameliyatı yapıldı.

Ameliyattan sonra ayağındaki kuvveti geri gelmeye başlayan ve büyük  ölçüde düzelen Acar, hastaneden taburcu olduktan sonra Fizik Tedavi uzmanı Dr. Hakkı Özdemir tarafından tedaviye alındı.

Doktorları Op.Dr.Emre Korkmaz, Uzm.Dr. Hakkı Özdemir ve fizyoterapist Yasemin Üntekin ile birlikte objektiflere poz vererek sevincini paylaşan Acar; “ Allah binlerce kez genç, deneyimli, çalışan ve titiz doktorum Emre Bey'den sonra da Hakkı Bey'den, fizyoterapistim Yasemin Üntekin'den razı olsun, onların sayesinde yeniden yürümeyi başardım ” dedi.

Bu haber toplam 207 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.