Yücelen’de tekrar duymaya başladı

Milas'ın Akyol köyünde yaşayan 54 yaşındaki emekli çiftçi Mehmet Karaaslan, 2003 yılında önce sağ kulağını kaybetti. Aradan 11 yıl geçtikten sonra 2014 yılında sol kulağını da aynı şekilde ani işitme kaybı teşhisiyle...

Yücelen’de tekrar duymaya başladı

Milas'ın Akyol köyünde yaşayan 54 yaşındaki emekli çiftçi Mehmet Karaaslan, 2003 yılında önce sağ kulağını kaybetti. Aradan 11 yıl geçtikten sonra 2014 yılında sol kulağını da aynı şekilde ani işitme kaybı teşhisiyle kaybetti. Birkaç merkez dolaştıktan sonra yolu  Yücelen Hastanesine KBB servisine başvurdu.

Op.Dr. Ahmet Sağ'ın maunesinden sonra yatarak tedavi önerdiği Karaaslan, Yücelen Hastanesi'nde uygulanan 15 günlük bir tedavi sonucu işitme kaybına uğrayan sol kulağındaki işitme duyusunu tekrar geri kazandı. Başlangıçta yüzde 40 oranında düzelme yakalayan Karaaslan, hastaneden taburcu olurken yüzde 80 oranında yeniden duymaya başladı.

başlamanın çok büyük bir mutluluk olduğunu söyleyen Mehmet Karaaslan “ Bir kulağım 10 yıldan beri duymuyordu yaşadığım ani bir stres neticesinde işitme duyumu tek taraflı kaybetmiştim. Hiçbir neden yokken bir sabah kalktığımda bu sefer sol kulağımda duymuyordu. O an ki panik halimi szilere anlatamam. Yıllarca tek kulakla yaşamaya alışmıştım fakat iki kulağım bir den duymayınca ne yapacağımı bilemedim. İnsanların ağızlarını okumaya çalıştım olmadı, söylediklerini kalemle yazmalarını rica ettim, olmadı son olarak Yücelen'e geleyim dedim ve iyi ki de gelmişim, dermanımı uzaklarda değil, Yücelen'de buldum. Beni sağlığıma kavuşturan herkese çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.