Yücelen’de Kan Bağışı Kampanyası

Türk Kızılayı Marmaris Birgül Gökmen Kan Bağışı Merkezi ve Özel Yücelen Hastanesi işbirliği ile “ Kan Bağışı Kampanyası ” gerçekleştirildi.Hastane personelinin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı standına kan vermek...

Yücelen’de Kan Bağışı Kampanyası

Türk Kızılayı Marmaris Birgül Gökmen Kan Bağışı Merkezi ve Özel Yücelen Hastanesi işbirliği ile “ Kan Bağışı Kampanyası ” gerçekleştirildi.

Hastane personelinin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı standına kan vermek için sıraya girdikleri gözlendi. Kan bağışı standına hastaneye gelen hasta yakınları da ilgi gösterdi.

Dr. Gülçin Kınay Polat şöyle konuştu: “ Kan tek kaynağı insan olan ve ertelenemeyecek değerde hayati önemi olan bir yaşam sıvısıdır. İhtiyacımız olduğunda hastanelerimizde bulaşıcı hastalık kontrolleri yapılmış, grupları belirlenmiş,ürünlerine ayrıştırılmış kanların hazır bulunması gerekir. Bunun için kan bağışının gönüllü, sürekli ve düzenli yapılması acil bir ihtiyaç olursa veririm gibi düşünülmemesi gerekmektedir. Erkekler yılda 4 kez 3 ayda 1 ve kadınlar 3 kez 4 ayda bir kan bağışında bulunabilirler. Özellikle yaz aylarında ihtiyacımız daha çok artmaktadır. Böyle bir dönemde Yücelen Hastanesine kurumumuz hasta ve hasta yakınları  adına gösterdiğiniz ilgi ve duyarlılık için teşekkür ederiz ”

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.