Yücelen’de hayata tutundu

Menteşe ilçesinde yaşayan Şerife Çiftçi (51 ), solunum yetmezliği nedeniyle Özel Yücelen Hastanesi Acil Servis Birmine ambulansla getirildi. Bilincinin kapalı olması nedeniyle hastanenin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'ne yatışı...

Yücelen’de hayata tutundu

Menteşe ilçesinde yaşayan Şerife Çiftçi (51 ), solunum yetmezliği nedeniyle Özel Yücelen Hastanesi Acil Servis Birmine ambulansla getirildi. Bilincinin kapalı olması nedeniyle hastanenin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'ne yatışı gerçekleştirildi.

10 gün boyunca Anestezi Uzmanları Uzm. Dr. İsa Bayram ve Uzm.Dr. Selçuk Karabatak tarafından Yoğun Bakım Ünitesinde entübeli bir şekilde solunum cihazına bağlı yaşatılan Çiftçi, hayata tutunmayı başardı.

Solunum cihazından ayrılıp yaşama bağlanan Çiftçi “ Daha önce mitral kapağım ve aort kapağım değişmişti. Astım ve KOAH hastasıyım. Kardiyoloji doktoru Şahin Aydın'ın sürekli takip ettiği bir hastayım. Evde mutfakta bir anda krize girdim, sonrasını hiç bir şekilde hatırlamıyorum. 10 günlük Yoğun Bakım sürecinin sonunda hayata tutunmayı başardım. Beni yaşama döndüren herkese çok teşekkür ediyorum ” diyerek hastaneden ayrıldı.

Bu haber toplam 217 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.