Yücelen’de bir başarılı Bypass daha

Dört yıl önce tatil için Türkiye'ye gelip yerleşme kararı alan Dennis OSBORNE ( 65 ) Özel Yücelen Hastanesi'nde başarılı bir bypass operasyonu geçirdi.Özel Yücelen Hastanesi Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanları Op.Dr.Hakan...

Yücelen’de bir başarılı Bypass daha

Dört yıl önce tatil için Türkiye'ye gelip yerleşme kararı alan Dennis OSBORNE ( 65 ) Özel Yücelen Hastanesi'nde başarılı bir bypass operasyonu geçirdi.

Özel Yücelen Hastanesi Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanları Op.Dr.Hakan Filizoğlu ve Op.Dr.Aşkın Pekbay’ın önderliğinde ameliyathane ekibinin gerçekleştirdiği başarılı ameliyatın ardından sağlığına kavuşan Dennis Osborne , “Adeta yeniden doğdum, tüm şikayetlerim kalbimden kaynaklıymış” dedi.

Ameliyat sonrası bir açıklama yapan Filizoğlu, ameliyatın çok başarılı geçtiğini belirterek, “ Bay Osborne  yaklaşık 15 gün önce Fethiye'de bir doktorun gerçekleştireceği bel ameliyatı öncesinde istenen konsültasyon nedeniyle Özel Yücelen Hastanesi Kalp Merkezine başvurmuş, Kardiyoloji Uzmanımız Dr. Tamer Kırat kendisine anjio olmasını önermiş fakat bir müddet daha ilaçla tedavi olmak için direnince doktorumuz 15 gün sonra kendisine kontrol önermiş. Eve döndükten 10 gün sonra Yabancı hasta Birimimiz arayıp artık dayanamıyorum, acilen anjio olmak istiyorum şeklinde talepte bulunmuş.  Gerçekleştirilen anjio sonrası hastamızın şah damarı ve kalbine koroner bypass gerekliliğine kardiyoloji ve kalp damar cerrahi kliniklerinin yaptığı ortak konseyde karar verildi. Bunun üzerine Dennis Osborne’yi  ameliyata aldık, aynı seansta şah damarındaki darlık giderildi ve kalbindeki 3 damarına bypass uyguladı. Hastamızın durumu gayet iyi olunca bir hafat içerisinde Bay Osborne'yi evine yolladık ”dedi.

“Arkadaşlar Sağlıklarına Dikkat Etsin”

Hastaneye tekrar rutin kontrolü için gelen Osborne ise Hastane ve Türk hekimlerine teşekkür ederken,  “ Tüm sağlık sorunlarım tıkalı olan kalp ve boyun damarlarımdan kaynaklanıyormuş. Ameliyat öncesi bastonsuz yürüyemiyordum fakat şimdi oldukça sağlıklı bir şekilde yürüyorum. İlerde bu problemleri yaşamak istemeyen herkese sigarayı vakit geç olmadan bırakmalarını, sağlıklı beslenmelerini , düzenli yürüyüş yapmalarını öneriyorum ” dedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.