Yücelen’de 1 günde yürüdü

71 yaşındaki Bodrum’lu Kübra Ertuğrul’un diz ağrıları nedeniyle günlük işlerini yapamayıp, geceleri ağrıları nedeniyle uyuyamazken Op. Dr. Mehmet Ali Salın tarafından   “ diz protezi ” ameliyatı yapılarak, ...

Yücelen’de 1 günde yürüdü

71 yaşındaki Bodrum’lu Kübra Ertuğrul’un diz ağrıları nedeniyle günlük işlerini yapamayıp, geceleri ağrıları nedeniyle uyuyamazken Op. Dr. Mehmet Ali Salın tarafından   “ diz protezi ” ameliyatı yapılarak,  bir gün sonra yürüdü.

Özel Yücelen Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr.Mehmet Ali Salın, "Diz protezi ameliyatı; korkulduğu kadar sorun yaratmayan bir ameliyat olduğunu belirterek, “ Diz protezi ameliyatı insanın ağrısız ve hareket kısıtlılığı olmaksızın yürümesini sağlayan bir ameliyattır. Ameliyat öncesinde gerekli incelemeler yapıldığı, gerekli önlemler alındığı takdirde diz  protezi ameliyatları sonrasında çıkabilecek enfeksiyon ve protezin gevşemesi gibi sorunlar, çok nadir görülür.”dedi.

Op.Dr. Mehmet Ali Salın, diz protezi ameliyatlarının kimlere  önerildiği sorusunu ise şöyle yanıtladı. "Özellikle 60 yaş üzeri hastalar günlük hayatlarında yapmaları gereken aktiviteleri yerine getiremiyorlarsa, ve bu aktiviteleri yerine getirememelerinin sebebi dizlerinde deformite , hareket kısıtlılığı ve ağrı  ise, bu ameliyat sayesinde hem ağrıları geçecek, hem de hareket kabiliyetleri artacaktır. İlerleyen durumlarda diz protezi takılmasını gerektiren tüm vakalarda protez ameliyatlarının kısmi ve tam diz protezi şeklinde yapılabiliyor”

Ameliyatı başarıyla gerçekleştirilen Kübra Ertuğrul artık yürüyebildiğini belirtirken “ Artık Türkbükü’nde daha rahat yürüyüp, kolay nefes alabileceğim için çok mutluyum, ameliyatımı gerçekleştirilen doktoruma ve tüm sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Bu haber toplam 197 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.