Yücelen ile DTO protokol imzaladı

Marmaris Deniz Ticaret odası ile Yücelen Hastanesi arasında denizcilerin tam teşekküllü sağlık raporu alabilmelerine yönelik olarak protokol imzalandı. Bundan böyle Deniz Ticaret Odası üyeleri raporlarını Yücelen Hastanesi’nden...

Yücelen ile DTO protokol imzaladı

Marmaris Deniz Ticaret odası ile Yücelen Hastanesi arasında denizcilerin tam teşekküllü sağlık raporu alabilmelerine yönelik olarak protokol imzalandı. Bundan böyle Deniz Ticaret Odası üyeleri raporlarını Yücelen Hastanesi’nden de alabilecekler.

Marmaris Deniz Ticaret Odası  ile Özel Yücelen Hastanesi arasında protokol  imzalandı. Denizciler tam teşekküllü sağlık raporlarını imzalanan protokol çerçevesinde Özel Yücelen Hastanesi’nden alabilecekler. Deniz Ticaret Odası’nda düzenlenen basın toplantısında Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi ve Özel Yücelen Hastanesi Koordinatörü Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr Ayhan Özdemir imzalanan protokol ile ilgili basın açıklaması yaptılar.

Toplantıda ilk olarak konuşan Başkan Mengi; “ Bugün burada Özel Yücelen hastanesi ile birlikte başlattığımız ve sonlandırdığımız bir çalışmayı duyurmak için toplandık. Bildiğiniz üzere tam teşekküllü sağlık raporu sadece Devlet Hastanelerinden alınabiliyordu. Ancak zaman zaman aksaklıklar yaşanıyordu.

Bu yaşanılan sıkıntıları çözüme kavuşturabilmek adına Ayhan beyle bir yıl önce başlayan görüşmelerimiz oldu. Bir çalışma başlattık. Artık bundan böyle hafta içi her gün ve Cumartesi günü öğleye kadar tam teşekkülü sağlık raporu Özel Yücelen Hastanesinden alınabilecek. Bu denizcilerimiz için çok önemli. Devlet hastanesin bu raporlar ancak Salı ve Perşembe günleri alınabiliyordu. Onun haricindeki günlerde Muğla devlet hastanesine sevk ediliyordu. Bu anlaşma ile denizcilerimize büyük kolaylık sağlandı. Bu da beni çok mutlu ediyor.”ifadelerini kullandı.

Özel Yücelen Hastanesi Koordinatörü Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr Ayhan Özdemir’de yaptığı açıklamada ; İlk olarak Başkan Mengi ve çalışma arkadaşlarına bu ortak yürüteceğimiz projeyi hazırladıkları ve hayata geçirdikleri için teşekkür ederim. Ben hep şuna inandım; Medeniyetlerin ışığını yakan Deniz fenerleridir. Denizcilere verilecek Sağlık raporu çok önemli. Sağlık raporu her konuda çok önemli olduğuna inancım her zaman vardır. Hatta şehir içi ve şehir dışı kamu taşımacılığı yapan şoförlerin , pilotların ve bir çok meslek sahibinin , yani topluma taşımacılık da hizmet veren her kurum çalışanının tam ve noksansız sağlıklı olması çok önem arz etmektedir. Çünkü kendi sağlığının noksan olduğu bir kişinin sorumluluğunu aldığı bir çok kişinin kısa bir sürede bir yanlış ile hayatlarını kaybetmesi telafisi imkansız olaylara neden olmaktadır. Bizim hastanemizde de Dahiliye, Ortopedi, Göğüs, Kulak Burun Boğaz, Psikiyatri gibi denizcilerin ihtiyacı olan  dallarda üst düzey çalışma arkadaşlarımız eksiksiz ve noksansız muayene ve tetkiklerini yapıp , denizci arkadaşlarımıza sağlık raporlarını sunmaktan mutluluk duyacaklardır. Bir noksanı olan varsa, kuruma bildirip tedavisinin yapılmasını sağlayacağız. Hafta içi her gün, her saat başvuruları alabilmek için hazırlıklarımız tamamlandı. Yücelen hastaneler grubu olarak, Marmaris ve Muğla’daki hastanelerimiz bu raporları vermek için çalışmalarını tamamlamıştır ve onay almıştır.  Ben tüm çalışanların sağlıklı olmasını ve topluma eksiksiz hizmet vermesini diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.