Yücelen Çocuk Polikliniği 7 gün açık

İlklerin öncüsü olan Muğla Özel Yücelen Hastanesi Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Branşında haftanın 7 günü 24 saat hizmet vererek bir ilke daha imza attı.Konu hakkında açıklama yapan Özel Yücelen Hastanesi Başhekimi...

Yücelen Çocuk Polikliniği 7 gün açık

İlklerin öncüsü olan Muğla Özel Yücelen Hastanesi Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Branşında haftanın 7 günü 24 saat hizmet vererek bir ilke daha imza attı.

Konu hakkında açıklama yapan Özel Yücelen Hastanesi Başhekimi Dr. V. Sumur Gazezoğlu “ Muğla Halkından aldığımız talep doğrultusunda bu hizmeti vermeye karar verdik ve çalışmamızı başlattık. Toplumum temeli olan çocuklarımızın sağlıklı büyümesi en büyük hedefimizdir.Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Polikliniğimizde 0-16 yaş grubundaki hastaların tanı ve tedavileri yapılmaktadır. Ayrıca çocukların gelişimini değerlendirme de önemli yeri olan boy-kilo takibi, bebek beslenme eğitimi çalışmaları da sürdürülmektedir. Unutmayalım ki çocuklarımız yarının mirasçıları, daha sağlıklı büyüyen çocuklar yetiştirmek için hizmetinizdeyiz” dedi.

Bu haber toplam 312 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.