Yönetim kurulunda Muğla’yı temsil edecekler

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu'nun 4. Olağan Genel Kurulu toplantısı Bekir Aktürk başkanlığında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' nun katılımı ile Ankara'da gerçekleştirildi. Kongrede yapılan seçimde oluşan 45 kişilik...

Yönetim kurulunda Muğla’yı temsil edecekler

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu'nun 4. Olağan Genel Kurulu toplantısı Bekir Aktürk başkanlığında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' nun katılımı ile Ankara'da gerçekleştirildi. Kongrede yapılan seçimde oluşan 45 kişilik yönetim kuruluna Muğla muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş, Ortaca muhtarı İsa Topla, Seydikemer muhtarı Mehmet Güven ve Yatağan Muhtarı Yaşar Uğur yönetim kurulunda Muğla’yı temsil edecekler.

Muhtarların tam desteğini alan Aktürk ikinci kez Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanlığı görevine getirildi. Yurdun dört bir yanından yüzlerce muhtarın katılımı ile gerçekleşen Genel Kurul'da kendisine yeniden genel başkanlık görevi layık görülen Genel Başkan Aktürk tüm muhtarlara katılımlarından ötürü teşekkür etti. Genel kurula katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' nun da bu önemli günlerinde kendilerini onurlandırmasından ötürü ayrıca teşekkür etti.

Kongrede yapılan seçimde oluşan 45 kişilik Yönetim Kuruluna Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş, Ortaca Muhtarı İsa Topla, Seydikemer Muhtarı Mehmet Güven ve Yatağan Muhtarı Yaşar Uğur yönetim kurulunda Muğla’yı temsil edecekler. Başkan Gümüş, yönetim kurulu görevinin hayırlı olmasını ve Muğla’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdi.

Başkan Gümüş, “Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 4. Olağan Genel Kurul toplantısını Bekir Aktürk başkanlığında, Federasyon Başkanlarımız ve üye muhtarlarımızın katılımı ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Toplantıda İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun da katılım ve görüşleri ile muhtarlarımızdan gelen talep ve gündeme ilişkin konular değerlendirilmiştir. Gururla söylemek gerekir ki 4. Dönem Yönetim Kuruluna Muğla’dan aralarında benimde olduğum Kadir Gümüş-Muğla,   İsa Topal - Ortaca, Mehmet Güven - Seydikemer, Yaşar Uğur - Yatağan muhtarımız olarak Yönetim Kurul üyeleri olarak seçilmiş bulunmaktayız.” dedi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.