Yönelt'ten “Okulda Bilim” projesi

Muğla Yönelt Koleji öğrencilerinin dersleri yaşayarak öğrenmesi aynı zamanda bilgi anlayış ve becerilerini kullanarak üretim sağlaması amacıyla “Okulda Bilim” projesi hayata geçti. Proje kapsamında “Ulusal ve Uluslararası...

Yönelt'ten “Okulda Bilim” projesi

Muğla Yönelt Koleji öğrencilerinin dersleri yaşayarak öğrenmesi aynı zamanda bilgi anlayış ve becerilerini kullanarak üretim sağlaması amacıyla “Okulda Bilim” projesi hayata geçti. Proje kapsamında “Ulusal ve Uluslararası İlköğretim ve Ortaöğretim Öğrencileri Arası Fen Araştırma Projeleri Yarışması”na katılmayı hedefleyen kolej, projelerini tüm öğrencilerle paylaşma ortamı sağlayacak.

“Okulda Bilim” projesinin genç beyinlerin düşünmeye, gözlem yapmaya, merak etmeye, merak ettiklerini araştırmaya güdülenmesi ve bilimsel anlamda yetenekli öğrencilerimizin erken yaşta keşfedilmesini amaçladığını vurgulayan Muğla Yönelt Koleji, Proje Koordinatörü, Bilim Uzmanı,  Mehmet Ali Onaran, bu tür projelerin öğrencilerinde akademik başarısını artıracağını söyledi.

Muğla Yönelt Koleji, Kurucu Müdürü Ferudun Öztürk ise şunları söyledi: “Muğla ilimiz ve çevresi öteden beri eğitime, kültür ve bilime önem veren bir bölgedir. Biz kurum olarak hem akademik hem de sosyal açıdan kendisini ifade edebilen öğrenci yetiştirmeği hedefledik ve bunu da başardığımızı düşünüyorum. Öğrencilerimizin proje üretmeleri gelecek açısından bizlere ümit veriyor. Giderek büyüyen kolejimizin Muğla’ya yakışır nitelikte başarılar getireceğine hep birlikte göreceğiz” dedi.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.