Yolcu otobüsünde uyuşturucu ele geçirildi

Marmaris ilçesinde bir yolcu otobüsünde yapılan aramada çanta içinde 100 paket kaçak sigara ele geçirildi. Başka bir otobüste yapılan aramada ise 16 yaşındaki bir yolcunun üst aramasında cebinde 50 gram esrar bulundu.Siirt- Marmaris...

Yolcu otobüsünde uyuşturucu ele geçirildi

Marmaris ilçesinde bir yolcu otobüsünde yapılan aramada çanta içinde 100 paket kaçak sigara ele geçirildi. Başka bir otobüste yapılan aramada ise 16 yaşındaki bir yolcunun üst aramasında cebinde 50 gram esrar bulundu.

Siirt- Marmaris seferini yapan yolcu otobüsü, kontrol noktasında rutin denetim kapsamında durduruldu. Otobüste bulunan yolcuların eşyalarında yapılan aramada M. Y’ye ait çantada 100 paket kaçak sigara bulundu. Sigaralara el konulurken M.Y, ifade için karakola götürüldü. M.Y,jandarma işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Jandarma aynı gün içerisinde İzmir Marmaris seferini yapan bir yolcu otobüsünü rutin denetim için durdurdu. Otobüste bulunan 16 yaşındaki İ.K’nin durumundan şüphelenen jandarma ekipleri üst araması yaptı. İ.K'nin cebinde yapılan aramada şeffaf poşete sarılı halde 50 gram esrar maddesi bulundu. Uyuşturucuya el konulurken , yaşı küçük olan İ.K avukat nezaretinde savcılıkta ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.