Yol sorunu çözümü kavuşuyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri ekipleri kırsal mahallelerdeki yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Havaların uygun olmasıyla birlikte yol çalışmalarımıza hız verdik....

Yol sorunu çözümü kavuşuyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri ekipleri kırsal mahallelerdeki yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Havaların uygun olmasıyla birlikte yol çalışmalarımıza hız verdik. Özellikle kırsal mahallelerdeki yolların çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Başkan Gümüş, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Belediyemiz Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz kırsal mahallelerde çalışmalarına devam ediyorlar. Yol çalışmaları için bu mevsimler çok uygun. Bu nedenle çalışmalara hız verdik. Ekiplerimiz geçtiğimiz günlerde Gazeller Mahallesindeki yolların bakım ve onarımlarını yaptılar. Bu mahallemizde bulunan ve vatandaşlarımız tarafından çok sık kullanılan, kışın bataklığı andıran bir yolumuz vardı. Buradaki 750 m2’lik yolun kilit parke taşları döşenerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. İlerleyen zamanlarda Gazeller Mahallemizdeki yol tesviye ve düzenleme çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

Başkan Gümüş açıklamasında, “Mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Yetkimiz alanındaki yolların bakım, onarımlarını ve gerekiyorsa yeniden yapımını tek tek gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.