Yoga için Fethiye’de buluştular

Fethiye’nin Ölüdeniz beldesinde düzenlenen Uluslararası Yoga Kampı’na dünyanın değişik ülkelerinden 300’ü aşkın kişi katıldı.Türkiye’nin ve dünyanın en iyi Yoga Üstadı Akif Manaf eşliğinde yapılan kampa zayıflamak...

Yoga için Fethiye’de buluştular

Fethiye’nin Ölüdeniz beldesinde düzenlenen Uluslararası Yoga Kampı’na dünyanın değişik ülkelerinden 300’ü aşkın kişi katıldı.

Türkiye’nin ve dünyanın en iyi Yoga Üstadı Akif Manaf eşliğinde yapılan kampa zayıflamak ve depresyondan kurtulmak isteyenler de katıldı. Ölüdeniz’de yapılan yoga kampına, Bulgaristan, Kıbrıs, İtalya, Rusya, İngiltere ve Türkiye’den 300’ü aşkın kişi katıldı. 7 ana çakra, 2 ara çakra çalışmasının yapıldığı, muhteşem deniz manzaralı kampta; çakra teknikleri dersleri yoganın büyük üstadı Akif Manaf eşliğinde yapıldı. Doğada uygulandığında etkisi daha da artan orijinal yoga sistemi tekniklerinin uygulandığı kampta, aynı zamanda meditasyon, nefes teknikleri, zayıflamak için yoga, güneş enerjisi ile bağlantı, ay enerjisi ile bağlantı ve anatomi dersleri gerçekleştirildi.

Akif Manaf; yoganın sağlık için mükemmel bir araç olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Nezleden kansere kadar her türlü kronik hastalar iyileşir. Yoga teknikleri ile çok rahat kilo verilip zayıflanmaktadır. İnsanı her yönü ile geliştiren, kişisel gelişim ve sağlık sistemi olan, orijinal yoga sistemi ile katılımcılar, doğru nefes almayı, beden ve zihin kontrolünü, bedenlerini çok fazla yormadan çalıştırarak, toksinlerden kurtulmayı öğreniyor. Sonbahar aylarında güneş ışığının azalması ile birçok kişinin kapısını çalan depresyona keyifli bir çözüm olan yoga akademi kampı, çağın bu hastalığını önlemede yararlıdır.”

Uzmanlar ve diyetisyenlerle, zayıflama ve obezite üzerine çalışmalar yaptıklarını, kısa bir sürede sağlıklı ve kalıcı zayıflama sağladıklarını anlatan Akif Manaf, sözlerini şöyle sürdürdü: “Temelde hatalı bir beslenme var. O beslenme orijinal yoga ila buluşunca vücut doğal haline dönmeye başlıyor. Daha ağırlıklı olarak çiğ yiyecekler, sebze ve meyveler tavsiye ediyoruz. Bir öğün ağır yemek olabilir. Doğal ve sağlıklı beslenince, orijinal yoga teknikleri uygulanınca obezite rahatsızlığı ve depresyon, sinirsel gerginlik yaşamadan vücut yıpranmadan giderilebilmektedir”

Yoga kampına katılanlardan bazıları da iki ayda 20 kilo birden verdiklerini, daha da kilo vereceklerini, yoganın vücutlarına ciddi bir mutluluk kattığını söylediler.

Dört yıl önce yoga kampına katılan Yakup Hançerlioğlu ise “Bu kampa katıldığım günden bu yana kendimi daha sağlıklı ve mutlu hissediyorum. Obeziteyi önlemede ve zayıfların kilo almasında yoga çok faydalı” diye konuştu.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.