Yiyecek Maddeleri Esnaf Odasından bir ilk daha

YYiyecek Maddeleri Esnaf Odası geçtiğimiz dönem hizmet binası alarak , kendi binasında hizmet vermeye başlamıştı. Oda Yönetim Kurulu,yine oda tarihinde ilkleri gerçekleştirmeye devam ederek Esnaf Odasına bir hizmet aracı kazandırdı....

Yiyecek Maddeleri Esnaf Odasından bir ilk daha

YYiyecek Maddeleri Esnaf Odası geçtiğimiz dönem hizmet binası alarak , kendi binasında hizmet vermeye başlamıştı. Oda Yönetim Kurulu,yine oda tarihinde ilkleri gerçekleştirmeye devam ederek Esnaf Odasına bir hizmet aracı kazandırdı. Oda Yönetim Kurulu Yaptığı Toplantıda bundan sonraki süreçte de , Genel kurulda söz verilen hizmetlerin gerçekleştirilmesi amacıyla çalışmalara devam edilmesi konusunda Başkan Güven Akarken’e yetki ve destek verdi.

Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken Hizmet aracı alımı konusunda yaptığı açıklamada; ‘’Sözverdiğimiz şekilde Muğla’ya ve Muğla esnafına hizmetlerimiz devam ediyor. İlk dönem hedeflediğimiz hizmet binamızın alımını gerçekleştirdikten sonra şimdi de 2. Dönemle beraber oda tarihinde ilk hizmet aracını odamıza kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Bu hizmeti nasip eden Allaha şükür eder, bu olanağı bize sunan üretken ve çalışkan Muğla esnafına, yönetim ve denetim kurulundaki çalışma arkadaşlarıma ve değerli personelime teşekkür eder, hepinize hayırlı olmasını dilerim.’’ İfadelerini kullandı.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.