Yılmaz’dan Olgun’a ziyaret

Ölüdeniz Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Keramettin Yılmaz, CHP’li Fethiye eski Belediye Başkanlarından Özer Olgun’u evinde ziyaret ederek bir süre görüş alışverişinde bulundu.Keramettin Yılmaz her...

Yılmaz’dan Olgun’a ziyaret

Ölüdeniz Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Keramettin Yılmaz, CHP’li Fethiye eski Belediye Başkanlarından Özer Olgun’u evinde ziyaret ederek bir süre görüş alışverişinde bulundu.

Keramettin Yılmaz her zaman büyükleri olarak Özer Olgun’u ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını belirterek tecrübelerinden yararlandıklarını söyledi. Yılmaz, ”Ben Özer abimin desteğinden ve tecrübelerinden her zaman yararlandım. 10 yıl önce de Ölüdeniz Belediye Başkanı olduğum zaman ilk önce Özer abimin yanına gelerek desteğini istemiş ve tecrübelerini danışmıştım. Kendisi sadece Fethiye’de değil tüm Muğla’da sosyal demokrat belediye başkanları içinde en sevilen ve en deneyimli bir isimdir. 11 ay önce aday olduğum zaman da yine kendisine gelerek danışmıştım. Şimdi de tecrübelerinden yararlanmak üzere bir ziyarette bulundum. Bir büyüğümüz olarak her zaman desteğini yanımızda görmek isteriz” dedi.

Keramettin Yılmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Özer Olgun, ise şunları söyledi: "Keramettin Bey’in aday olması Fethiye kamuoyunu rahatlattı bana göre. Birkaç aday adayı vardı. Acaba hangisinin aday olarak belirleneceği merak konusuydu. Keramettin Bey seçimlerde işe en evvel başlayan ve en çok çalışan aday adaylarından biriydi. Aday olduktan sonra da kendisine kamuoyunda büyük bir ilgi olduğunu gördüm. Parti örgütünün içinde inşallah bir problem yoktur. Çünkü son olaylardan sonra CHP’nin tüm Türkiye’de oyunun artacağını düşünüyorum. İnşallah Fethiye’de de Keramettin Bey’le başarılı olunur. Allah mahçup etmesin! Allah utandırmasın"

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.