Yılın Babası seçildi

Muğla engelliler Derneği  geleneksel Babalar Günü kahvaltısında buluştu bu yıl  yılın babası ödülünü Eylem Türk’ün babası Fethi Türk aldı.Muğla Aba Piknik Restoranda kahvaltı programına Menteşe Kaymakamı...

Yılın Babası seçildi

Muğla engelliler Derneği  geleneksel Babalar Günü kahvaltısında buluştu bu yıl  yılın babası ödülünü Eylem Türk’ün babası Fethi Türk aldı.

Muğla Aba Piknik Restoranda kahvaltı programına Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan ve eşi,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ve Eşi, Menteşe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nazan Baybasa, Engelliler Dernek Üyeleri ve yakınları katıldı.

Muğla Engelliler Derneği tarafından 3 adet Akülü 1 adet  tekerlekli sandalyenin de tesliminin yapıldığı törende konuşan Dernek Başkanı Emine Çaçıkrğlu “ Hayırseverlerimizin derneğimize bağışladıkları Akülü sandalyeleri ve tekerlekli sandalyeyi  ihtiyacı olan Ömer Onur İnci, Çağrı Koç, Adil Güner, Mustafa Gürbüz’e verdik. Muğlalı hayırseverlere teşekkür ediyor; Desteklerinin artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

Dernek yönetimi olarak yılın babası ödülünün kime verileceği noktasında çok zorlandık bütün babalarımız  özeldir. Ancak bir kişiye ödül verebiliyorduk.  Engelli kızının eğitim  hayatını kolaylaştırmak için her türlü fedakarlığı yapan, ve kızının 2. Fakülteyi bitirmesini sağlayan hatta bunun için yaşadıkları şehri değiştiren Fethi TÜRK yönetim kurulumuzca uygun görüldü.” dedi

Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan yaptığı konuşmada  “Engelli babalarımızın hepsi yılın babasıdır. Hepinize özveriniz, gayretiniz için tek tek teşekkür ediyorum. Yaptığınız fedakarlıklardan dolayı sizi  tebrik ediyorum” diye konuştu.

Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan,Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Dernek Başkanı Emine Çakıroğlu’nun Akülü sandalye ve tekerlekli sandalye tesliminin ardından program sona erdi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.