YILIN ANNESİ SEÇİLDİ

Menteşe’de Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Yılın Annesi,engelli oğlunu yıllardır tek başına bakan Sadike İlter seçildi.Muğla Engelliler Derneği hem Engelliler Haftasını, hem de Anneler Günü’nü bir arada kutladı....

YILIN ANNESİ SEÇİLDİ

Menteşe’de Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Yılın Annesi,engelli oğlunu yıllardır tek başına bakan Sadike İlter seçildi.

Muğla Engelliler Derneği hem Engelliler Haftasını, hem de Anneler Günü’nü bir arada kutladı. Menteşe Öğretmenevinde düzenlenen kutlama programında ‘Yılın Annesi’ne plaket verildi.

Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, Engelliler Haftası kutlaması çerçevesinde anneler Günü’nü de birlikte kutladıklarını belirterek, “Geleneksel yılın annesi ve Anneler Günü kahvaltısında hepsi çok özel ve yolu aşılması zor olan annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Derneğimiz tarafından yılın annesi seçimini yaparken inanın çok zorlandık. Çünkü engelli annelerinin hepsi birbirinden üstün. Hepimizin yükü ağır ve işi çok zor. Fakat omuzlarımızdaki bu ağır yükü her türlü zorluğa rağmen başarıyoruz. Bizim gözümüzde tüm engelli anneleri yılın annesidir” dedi.

Muğla Engelliler Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan seçimde ‘Yılın Annesi’ Sadike İlter seçildi. Eşinden ayrı yaşayan ve engelli oğlu Mustafa Karadağ’ı yıllardır tek başına bakan Sadike İlter’in plâketini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür vekili Mehmet Ali Kariptaş verdi.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.