Yıldız’dan Gümüş’e destek

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız seçim çalışmaları kapsamında Muğla’ya gelerek Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş’e destek verdi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, “Annem...

Yıldız’dan Gümüş’e destek

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız seçim çalışmaları kapsamında Muğla’ya gelerek Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş’e destek verdi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, “Annem tarafından Esençaylıyım Sayın Gümüş ile Muğla ile bir gönül bağımız var. O yüzden Başkanımızın yeri bende ayrı” dedi.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş’e destek için Muğla’ya gelen CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, Muğla’da CHP İl, İlçe, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretinde CHP İlçe Başkanlığında bir açıklama yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, “Bugün buraya Menteşe Belediye Başkan Adayımız Sayın Bahattin Gümüş’e destek için geldik.  Bende annem tarafından esençaylıyım.  Sayın Başkanımız Gümüş ile Muğla ile bir gönül bağımız var. O yüzden Başkanımızın yeri bende ayrı. Başkan Adayımızın kazanacağına gönülden inanıyorum. Zaten Muğla’da yapılan önseçim ile demokrasi işletilmiş ve Sayın Gümüş seçimde uzak ara birinci çıkmıştır. 30 Mart’ta da inanıyorum ki aynısı olacaktır” dedi.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, “Türkiye’de 19 Milyon genç var. Geleceğine karanlık bakan bir gençlik var. 17 Aralık’ta hakları gasp edilmiş bir gençlik var. Ama bu gençliğin gideceği kapısını çalabileceği bir tek adres var. O da CHP’dir. Bu genç arkadaşlarımız CHP’yi iktidara taşıyacaktır” şeklinde konuştu.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, “CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız bugün hem bana hem partimize destek için Muğla’ya geldi. Ben hem Sayın Yıldız’a hem de beraberindeki Genel Başkan Yardımcısı ve MYK üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gücümüze güç kattılar” dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.